Categories: ΜΟΔΑ

Τα Pretty Me σας ταξιδεύουν από τα θέρετρα της Μεσογείου μέχρι μυθικά μέρη που κατοικούν μονόκεροι

Φέτος το καλοκαίρι, ένα ελληνικό brand  που έχει αγαπηθεί πολύ από τις δημιουργικές fashionistas μας προτείνει γεωμετρικά και έθνικ μοτίβα που συνδυάζονται με θηλυκά vintage αλλά και πιο σύγχρονα πατρόν.  

Η αλήθεια είναι πως τα εγχώρια brands που σχεδιάζουν μαγιό έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Πόσα είναι όμως εκείνα που κάθε τους συλλογή εφαρμόζει άψογα πάνω στο σώμα σας ενώ παράλληλα σας παρέχουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια βάζοντας τη δική σας πινελιά στο καλοκαιρινό σας look χωρίς να σας κοστίσει ακριβά; Αν υπάρχει  κάποιο brand που έχει επιβεβαιώσει ότι προσφέρει προσφέρει ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω προνόμια, αυτό είναι το Pretty Me, μια υπογραφή που ξεχωρίζει στις ελληνικές- και όχι μόνο- παραλίες.

Αντλώντας έμπνευση από το φως, τον ήλιο, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, από καλά κρυμμένες παραλίες και Μεσογειακά κοσμικά θέρετρα, παραμένοντας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενημερωμένο για όλες τις κατά περιόδους νέες τάσεις, το brand Pretty Me προσφέρει μαγιό και beachwear που ταιριάζουν με την ανεμελιά τη καθημερινότητας διπλά στη θάλασσα αφού κινείται σε μια mix & match φιλοσοφία. Από τη στιγμή που είναι μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό, διαφορετικά bikini tops συνδυάζονται εναλλακτικά με δύο  ή περισσότερα bottoms, δηλαδή με ψηλόμεσα, hipster ή brasil cut σχέδια. Στην συλλογή θα βρείτε επίσης θηλυκά ολόσωμα και one-piece μαγιό, καφτάνια και φορέματα που μπορούν να φορεθούν από την παραλία και τις εξόδους σας σε ένα νησί μέχρι τις πρωινές και βραδινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σας στην πόλη. 

Μην απορήσετε αν το μαγιό που φοράει το κορίτσι της διπλανής ξαπλώστρας σας φανεί γνώριμο. Από όταν εμφανίστηκαν στην αγορά, τα Pretty Me κατάφεραν να να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των γυναικών που εκτός από καλαίσθητα σχέδια αναζητούν άψογη εφαρμογή στις στιγμές χαλάρωσης τους. Η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή τόσο στα πατρόν όσο και στη σχέση ποιότητας – τιμής που την χαρακτηρίζει. 

Το καλοκαίρι του 2017, μαζί με τα τροπικά patterns, τα έθνικ και τις διαχρονικές μονοχρωμίες, το brand λανσάρει την συλλογή Pretty me Cosmic με σχέδια εμπνευσμένα από τα άστρα και τα ζώδια, με λαμπερές υφές που παραπέμπουν σε παραμύθια με γοργόνες και μονόκερους που χαρίζουν στο σύνολο σας μια ονειρική διάθεση.

  

Γιατί ξεχωρίζουν τα σχέδια με την υπογραφή Pretty Me; Η σχεδιαστική και τεχνική ομάδα της εταιρίας προκύπτει από συνεργασία της σχεδιαστικής ομάδας στην Ελλάδα και εξειδικευμένου γραφείου στο Λονδίνο που ασχολείται αποκλειστικά με την οργάνωση και τον σχεδιασμό απαιτητικής παραγωγής swimwear & lingerie για κορυφαία ονόματα της μόδας όπως Topshop, River Island, Urban Outfitters, Anthropologie κ.α. 

Επιλέγοντας υφάσματα και σχέδια υψηλών προδιαγραφών απ’ όλο τον κόσμο, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το brand διασφαλίζει τη value for money λογική για την οποία φημίζεται το brand Pretty Me καθώς και τη δυνατότητα  ξεχωριστής πώλησης των bikini tops από τα bottoms. Παράλληλα, το γεγονός πως κάθε χρόνο προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό σχεδιαστικό concept χωρίς όμως να χάνει το brand  την ταυτότητά του και την σχέση ποιότητας- τιμής μετατρέπει το Pretty Me στην πιο μοδάτη και συμφέρουσα επιλογή κάθε καλοκαιριού. 

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Pretty Me που θα αποτελέσει τον απόλυτο σύμμαχο στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με τιμές που ξεκινούν από 18,90 έως 37,90 ευρώ για τα tops και από 15,90 έως 37,90 ευρώ για τα  bottoms.

Που θα τα βρείτε το νέο σας μαγιό; Στο πιο κοντινό σας κατάστημα από τα 45 στο δίκτυο Hondos Center που διαθέτουν τμήματα εσώρουχων, σε πάνω από 40 boutiques σε δημοφιλείς νησιωτικές και εμπορικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα και στο signature e-shop κάνοντας κλικ εδώ

Μπορείτε να βρείτε το δικό σας Pretty Me στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε επίσης στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter και στο Youtube.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.