Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι Χριστούγεννα;

Ο καιρός δεν παραπέμπει σε Χριστούγεννα. Ήλιος και θερμοκρασίες πολύ υψηλότερες από το συνηθισμένο μας βάζουν σε μία διάθεση για βόλτα στην παραλία και στα στενά της Πλάκας παρά για Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μελομακάρονα και ζεστό καφέ.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η αγαπημένη μας εποχή, αν και λίγο πιο τροπική απ’ ότι συνήθως, έχει φτάσει.

Αν και -μεταξύ μας- το πνεύμα των Χριστουγέννων και η ουσία αυτών των ημερών δεν έρχεται μέσω ενός πιο χιονισμένου και χειμερινού τοπίου ή παραδοσιακών εδεσμάτων της εποχής. Τα Χριστούγεννα συνδέονται με συναισθήματα, όπως η αγάπη και οι πράξεις προσφοράς. Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης, φροντίδας και η παροχή υλικών και συναισθηματικών αγαθών προς τον συνάνθρωπο είναι μια έννοια, την οποία συχνά οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να ακολουθούμε.

Φέτος λοιπόν το Miles+Bonus της AEGEAN μας βοηθά να ανακαλύψουμε ακριβώς αυτό – το νόημα του «δίνω», μέσα από μία πράξη προσφοράς και αγάπης. Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles, η το Miles+Bonus της AEGEAN, μαζί με όλους μας, μοιράζεται τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας τρία κοινωφελή ιδρύματα για το παιδί.

Για κάθε στολίδι, το Miles+Bonus δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα της επιλογής σου και εσύ μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις 20.000 μίλια.

Πώς μπορείς να συνεισφέρεις;

  • Επισκέψου την ιστοσελίδα της ενέργειας εδώ
  • Συνδέσου στο λογαριασμό σου ή, αν δεν είσαι ήδη εγγεγραμμένος, γίνε μέλος του προγράμματος Miles+Bonus, στο www.aegeanair.com
  • Επίλεξε το στολίδι που αντιστοιχεί στο κοινωφελές ίδρυμα που θέλεις να στηρίξεις και τοποθέτησέ το στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό, μπορείς να χαρίσεις παιδικά χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί ή τα Παιδικά Χωριά SOS. Κοινός παρονομαστής και στα τρία αυτά κοινωφελή ιδρύματα είναι η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί.

Μέσα από απλές κινήσεις, που έχουν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, μπορείς να μπεις στο βαθύτερο πνεύμα των ημερών και να προσφέρεις χαμόγελα σε παιδιά, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Κάπως έτσι θα καταλάβεις, πως η αγαπημένη σου εποχή των Χριστουγέννων έχει φτάσει.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.