Categories: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Polaroid Snap, η επόμενη γενιά της αγαπημένης φωτογραφικής μηχανής άμεσης εκτύπωσης, έφτασε!

Θέλεις να έχεις και εσύ την ευκαιρία να ζήσεις την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία; Πλέον μπορείς! Η Polaroid Snap, η πιο σύγχρονη φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης, αποκλειστικά από τη Westnet Distribution, είναι το must have gadget για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα, εφοδιασμένη με μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, προσφέρει την πιο ευέλικτη φωτογράφιση άμεσης εκτύπωσης, εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ. Η Polaroid Snap αλλάζει τα δεδομένα που μέχρι τώρα ήξερες για τις φωτογραφικές μηχανές. Διαθέτει 10mp ανάλυση, κάρτα μνήμης έως 32GB και ενσωματωμένο εκτυπωτή τεχνολογίας ZINK® Zero Ink Printing Technology, με τον οποίο μπορείς να εκτυπωνεις αυτόματα, έγχρωμα, τις φωτογραφίες σου σε μέγεθος 2×3”, ώστε να αποτυπώνεις κάθε σου στιγμή!

Και η Polaroid δεν σταματά εδώ! Εκτός από τη Snap είναι διαθέσιμες οι Polaroid Cube και Polaroid Cube+, lifestyle action video cameras,  που ξεχωρίζουν για το πολύ μικρό μέγεθός τους (μόλις 35 χιλιοστά), ενώ είναι μερικώς αδιάβροχες και ιδανικές για Video εν κινήσει!

Μέινετε συντονισμένοι γιατί το Σεπτέμβριο η Westnet Distribution φέρνει στην Ελλάδα την Polaroid Snap+, η οποία δίνει την επιλογή στους φαν της τεχνολογίας να επεξεργαστούν και να βελτιώσουν τις εκτυπώσεις τους αξιοποιώντας μία σειρά δημιουργικών φίλτρων και εφέ δημιουργώντας έτσι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Mε οθόνη αφής LCD 3,5 ιντσών, βελτιωμένο αισθητήρα CMOS 13 megapixel  καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p full HD,  είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά που κάνουν την επανάσταση στις φωτογραφικές μηχανές.

Η Popaganda σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις το απόλυτο εργαλείο των καλοκαιρινών σου διακοπών, κάνοντας δώρο μια Polaroid Snap, λευκού χρώματος. Και ετοιμάσου, οι φωτογραφίες σου δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες!


H Popaganda και η Westnet σου κάνουν δώρο μια Polaroid Snap, χρώματος άσπρου. Για να είσαι εσύ ο νικητής, κάνε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda, και μπες στην κλήρωση μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσης στο ίδιο post. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA