Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν σήμερα «Σούπερ Ήρωες»;

Γι' αυτούς μάλιστα έγραψαν ένα ξεχωριστό τραγούδι οι ONIRAMA.

https://www.youtube.com/watch?v=msTq6EKbrH4&feature=youtu.be

Κάθε δύσκολη εποχή παράγει και τους δικούς της ήρωες. Πάνω στις ιστορίες τους βασιζόμαστε για να παίρνουμε κουράγιο, για να δημιουργούμε πρότυπα, για να νιώθουμε ασφάλεια. 

Δεν είναι ανάγκη να υπερθεματίσουμε στο γεγονός ότι ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις την περίοδο της καραντίνας. Όλες και όλοι. Μπορεί να μην ήταν πόλεμος αλλά ήταν μια βίαιη διακοπή των καθημερινών δραστηριοτήτων, η οποία δημιούργησε μια ανησυχία ακόμα και στους πιο ψύχραιμους χαρακτήρες. 

Πέρα από τα ζητήματα υγείας, η τροφοδοσία ήταν ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα. Θα υπάρχουν προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ; Θα υπάρχουν άνθρωποι να μας εξυπηρετήσουν; Πόσο επικίνδυνο θα είναι γι αυτούς; Πόσο επικίνδυνο θα είναι για μας; 

Και η αλήθεια είναι γνωστή. Κάτσαμε σε ουρές, ταλαιπωρηθήκαμε, φοβηθήκαμε και όλες μας τις ανησυχίες τις εκφράσαμε και με το παραπάνω στους ανθρώπους που εργάζονται στα σούπερ μάρκετ, ζητώντας πολλές φορές λύσεις σε προβλήματα που υπερέβαιναν τις δυνάμεις τους. Αλλά για αυτό είναι οι «σούπερ ήρωες», για να κάνουν το αδύνατο, δυνατό. 

Στη Lidl Ελλάς από την πρώτη στιγμή το προσωπικό ανταποκρίθηκε σε όλες τις δυσκολίες. Οι υπάλληλοι, από τις αποθήκες, μέχρι τα ταμεία και τα υποστηρικτικά τμήματα ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους πολίτες να νιώθουν ασφάλεια κάθε στιγμή. Ποιοι σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, όμως; Το είπαμε και στην αρχή, οι ήρωες, αλλά αυτή τη φορά δεν φοράνε μπέρτα ώστε να τους καταλάβουμε αμέσως. 

Η Lidl Ελλάς όμως το κατάλαβε και την περίοδο της καραντίνας  χορήγησε έκτακτη παροχή συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας, τοποθέτησε διαχωριστικά πλεξιγκλάς στα ταμεία και προσέφερε σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στα άμεσα μέλη των οικογενειών τους, πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice. 

Μέσα από όλες αυτές τις διεργασίες οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς βγήκαν πιο δυνατοί. Τα συναισθήματά τους αποτυπώθηκαν και μέσω ενός τραγουδιού των ONIRAMA, που είναι μια από τις πιο καταξιωμένες μπάντες των ημερών μας. 

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο του lockdown.

Και δεν έμειναν μόνο εκεί αφού την Πέμπτη 25 Ιουνίου,  στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, οι «σούπερ ήρωες» της εταιρείας πήραν τις αποστάσεις τους και απόλαυσαν το τραγούδι που γράφτηκε ειδικά γι’ αυτούς.

Ε, δεν είναι και λίγο να τραγουδάνε οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες για σένα. Σου δίνει την κατάλληλη δύναμη για τη συνέχεια. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.