Τα έχουμε πει πολλές φορές πως μία skincare ρουτίνα, η οποία περιέχει ενυδατικά προϊόντα, είναι ζωτικής σημασίας, όχι μόνο γιατί θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την υγρασία της επιδερμίδας σου, αλλά γιατί δίνει σε αυτή και μερικά θρεπτικά συστατικά. Κυρίως για την περιοχή κάτω από τα μάτια, που είναι πολύ ευαίσθητη και εύκολα ξηραίνεται, αποχρωματίζεται και χάνει την ελαστικότητα της είναι απαραίτητη .

Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών και μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως η συνεχής χρήση αυτού του υπέροχου προϊόντος μπορεί αισθητά να ενισχύσει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να επαναφέρει πάλι τη φωτεινότητα και την ελαστικότητα της.

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι προϊόν θα χρησιμοποιήσουμε, διότι η συχνή χρήση ενός έντονου scrub  ή μίας κρέμας, που περιέχει συστατικά που ερεθίζουν, μπορεί να οδηγήσει σε κύκλους κάτω από τα μάτια με την πάροδο του χρόνου. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο συστατικό που γενικά προκαλεί ερεθισμούς σε όλους, αλλά πρέπει να αποφεύγεται οτιδήποτε μετατρέπει το δέρμα σε ροζ.

Τρεις vegan κρέμες ματιών που αξίζει να δοκιμάσεις

The Body Shop’s Vitamin E Eye Cream

Sukin Purely Ageless Reviving Eye Cream 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com