Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaWELLNESS

Η PHARMASEPT φροντίζει ό,τι αγγίζει και δημιουργεί το πρώτο αφρόλουτρο με Πατενταρισμένο Σύστημα Καθαρισμού

Το κλινικά μελετημένο Hygienic Shower είναι υποαλλεργικό, με φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει parabens, αλκάλια και σαπούνι.

 «Φροντίδα, είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα και αυτό που μας κάνει καλύτερους». Η φράση αυτή συμπυκνώνει όλη τη φιλοσοφία της PHARMASEPT, που ξεφεύγοντας από τις διαφημιστικές υποσχέσεις φρόντισε να κατοχυρώσει με πατέντα την αποτελεσματική και επιτυχημένη σύνθεση των προϊόντων καθαρισμού της.

Άλλωστε η οικογένεια της PHARMASEPT βρίσκεται ήδη, εδώ και 25 χρόνια, στον καταναλωτή και τον φροντίζει σε κάθε βήμα της ζωής του, προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Mε μεγάλη εξειδίκευση στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας και την κατάλληλη φροντίδα όλου του σώματος, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά μελετημένα προϊόντα, για κάθε ηλικία.

Για την PHARMASEPT, ο αποτελεσματικός καθαρισμός αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για μία υγιή επιδερμίδα. Βασιζόμενη σε αυτό, η εταιρεία οραματίστηκε, σχεδίασε και δημιούργησε μια σειρά περιποίησης του σώματος με έμφαση στην υγιεινή καθαριότητα και την φρεσκάδα. Η σειρά Body Care της PHARMASEPT, αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για όλη την οικογένεια. Aξίζει να σημειωθεί πως η αποτελεσματική και επιτυχημένη σύνθεση των προϊόντων καθαρισμού της PHARMASEPT, αποτελούν κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας, τόσο για την αποσμητική, όσο και για την προστατευτική τους δράση. Τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά, με φυσικά συστατικά, ενώ δεν περιέχουν parabens, αλκάλια και σαπούνι. Η ειδικά μελετημένη σύνθεση των προϊόντων της, με pH 5.5, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας τα βακτήρια, χωρίς να την ξηραίνει και να την ερεθίζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μια καθαρή, υγιή, προστατευμένη και ισορροπημένη επιδερμίδα, έτοιμη να δεχθεί όλα τα ευεργετικά συστατικά μιας κρέμας ή θεραπείας.

Από τη σειρά ξεχωρίζει το Hygienic Shower, ένα απαλό υγρό καθαρισμού για όλο το σώμα και το πρόσωπο, κλινικά μελετημένο και ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των καταναλωτών, σε συσκευασία 1 λίτρου. Η σειρά προσφέρει μία πλούσια γκάμα φυσικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της ενήλικης επιδερμίδας: τη Soothing Cream, μία κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για σώμα & πρόσωπο, πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα που καταπραΰνουν άμεσα ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Τον Hygienic Foam Wash, έναν υποαλλεργικό αφρό καθαρισμού με φυτικά εκχυλίσματα για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Και τις ολοκληρωμένες σειρές χεριών & ποδιών για έντονες σκληρύνσεις, σκασίματα και κακοσμία εμπλουτισμένες με ουρία, οξέα φρούτων, βιταμίνες και εκχυλίσματα!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.