ΑΓΟΡΑ

Παιχνιδάκι το ντύσιμο των σχολικών βιβλίων!

Φέτος τα Public ντύνουν τα βιβλία σου εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος

Γυρνώντας το ημερολόγιο στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, το μυαλό οραματίζεται νέα ξεκινήματα, η καρδιά βρίσκεται ακόμα στις διακοπές και το χέρι τακτοποιεί πίσω στη βιβλιοθήκη το χιλιοτσακισμένο βιβλίο του καλοκαιριού. Και τότε κάνεις ένα συσχετισμό, και με τις λέξεις βιβλίο και Σεπτέμβρης ξεκλειδώνεται μπροστά σου η εικόνα μιας άλλης εποχής, της εποχής που κάθε φθινόπωρο σήμαινε την επιστροφή στο σχολείο. Πολλά υπάρχουν να θυμηθείς, τα τετράδια, η καινούρια κασετίνα με τη γόμα-πλανήτη και το στυλό με 35 χρώματα και σίγουρα το ιδιαίτερο τελετουργικό του <ντυσίματος> των βιβλίων.
Η διαδικασία ήταν απλή, αλλά αντιμετωπιζόταν από όλους με ευλαβική σοβαρότητα. Οι γονείς άδειαζαν μια μεγάλη επιφάνεια (συνήθως το τραπέζι της κουζίνας ή της βεράντας), τοποθετούσαν από τη μια τα βιβλία, από την άλλη τις πλαστικές διαφάνειες και στη μέση ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια μετρούσαν με το “μάτι” το μέγεθος (επιστημονικό εργαλείο) , έκοβαν τη διαφάνεια και την εφάρμοζαν στο βιβλίο. Εσύ επέβλεπες με αγωνία την όλη διαδικασία, δίνοντας οδηγίες με αυταρχικό ύφος “πιο δεξιά”, “το έκοψες στραβά” και δίνοντας ενίοτε δραματικό τόνο στο τέλος “μπαμπά έκανε φουσκάλες!!!”. Στο σχολείο κοίταζες με ενδόμυχο θαυμασμό τα αλάνθαστα ντυμένα βιβλία και προσπαθούσες να ισιώσεις τις φουσκάλες με το στυλό όταν βαριόσουν στο μάθημα της ιστορίας.

Εάν διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές συνειδητοποιείς νοσταλγικά το πόσο μεγάλωσες σε σχέση με εκείνα τα χρόνια, έρχεται ένα γεγονός να επιβεβαιώσει τη νέα εποχή. Το Public ακούγοντας τις εξομολογήσεις απόγνωσης διάφορων γονιών που δεν κατείχαν καλά την τέχνη του “ντυσίματος”, αναλαμβάνει από φέτος να κάνει για σένα το δύσκολο έργο, χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα που εξοικονομούν χρόνο και δεν αφήνουν περιθώρια λάθους. Το παλιό τελετουργικό μετατρέπεται σε μια σύγχρονη και σύντομη διαδικασία με χαμηλό κόστος που επισφραγίζεται με τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το Public σε σχολικά και χαρτικά είδη (για να ολοκληρώσεις το κεφάλαιο σχολείο με μία επίσκεψη).Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.