Categories: ΜΟΔΑ

Τα Οnce Upon a Shoe είναι φταγμένα για ηρωίδες των Αδερφών Γκριμ

Πως μπορεί ένα ζευγάρι παπούτσια να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο, βγαλμένο από τις σελίδες ενός κλασικού παραμυθιού, ακόμα και αν συνδυαστεί με το πιο λιτό μας ρούχο; Με φλοράλ σχέδια, ιδιαίτερα δεσίματα, άνετη εφαρμογή, αυθεντικά δέρματα, έντονα ή πιο pale χρώματα ένα νέο brand χειροποίητων αξεσουάρ βάζει τα τοπία και τις ιστορίες του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και των Αδερφών Γκριμ  στο στυλ και τα πόδια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Οnce Upon a Shoe γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με στόχο να δημιουργεί made in Greece καλαίσθητα παπούτσια για όσες επιθυμούν την άνεση, εξακολουθούν να πιστεύουν σε ιστορίες γεμάτες με εντυπωσιακά φορέματα, ονειρεμένους έρωτες και καλό τέλος πασπαλισμένο με νεραϊδόσκονη. Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως είναι φτιαγμένα στο χέρι, αν υπάρχει κάτι στην κατασκευή των Once upon a Shoe που τα καθιστά μοναδικά είναι αδιαμφισβήτητα η εντυπωσιακή και παραμυθένια όψη τους. Το μοτίβο ενός ζευγαριού παπουτσιών του αθεράπευτα ρομαντικού brand συχνά χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί μια ασορτί casual ή πιο βραδινή τσάντα.

Οι φιόγκοι, το καστόρι και το λουστρίνι χαρακτηρίζουν τις κομψές μπαλαρίνες τους, τα δερμάτινο μποτάκια τους καλύπτουν τον αστράγαλο και έχουν λεπτομέρειες από βελούδο, τα καρό ή με ανάγλυφα λουλούδια slippers μπορούν να συνδυαστούν είτε με ένα απλό τζιν είτε με midi πλισέ φούστες και tutu.

Αν θέλετε να νιώσετε σαν άλλη Πεντάμορφη, Χιονάτη ή ακόμη και Σταχτοπούτα -παρότι δεν είχε την καλύτερη σχέση με τα παπούτσια της- μπορείτε να βρείτε όλα τα χειμερινά σχέδια του Once upon a Shoe εδώ.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.