Αν είστε λάτρεις των γλυκών, τότε τα όσα διαβάσετε παρακάτω θα κάνουν τους γευστικούς σας κάλυκες να τρελαθούν. Αν δε τρέφετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα γλυκά άλλων χωρών, τότε θα αντιδράσουν και τα πόδια σας, κατευθύνοντάς σας προς Γλυφάδα μεριά.

πολίτικο κιουνεφέ

Για ποιο λόγο; Ο βραβευμένος pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, συνεργάζεται με τα αγαπημένα παγωτά Kayak και δημιουργεί μια capsule συλλογή γλυκών που όμοιά τους δεν έχετε ξαναφάει. Όπως, για παράδειγμα, το πολίτικο κιουνεφέ που είδατε παραπάνω και σας έχει βάλει ήδη στο κλίμα. 

Για όλο το καλοκαίρι, όποιος επισκεφτεί το κατάστημα της Γλυφάδας, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγανά μεξικάνικα churros .

Μεξικάνικα Churos

Επίσης, θα βρει ένα γιγάντιο γαλλικό προφιτερόλ σαν αυτό  που έκανε τον  Γιώργο Κωνσταντίνου να χάνει τα λόγια του σ’ εκείνη τη θρυλική σκηνή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που μπορεί μεν να μην ήξερε πως να το προφέρει, αλλά δεν έβλεπε την ώρα να το φάει. 

Προφιτερόλ με παγωτό

Αν πάλι είστε από τους λίγους που ίσως δεν τους αρέσει η σοκολάτα, γιατί υπάρχουν όντως και αυτοί οι άνθρωποι, ζητήστε να σας φέρουν μια δροσερή πίτα lemongrass η οποία θα σας μεταφέρει με μαθηματική ακρίβεια στους λόφους της ιταλικής Τοσκάνης, ενώ αν θέλετε να θυμηθείτε λίγο τα παιδικά σας χρόνια, Δημήτρης Μακρυνιώτης και Kayak έχουν δημιουργήσει το πιο επικό milkshake για σας.  

Lemongrass Pie

Milkshake

Σε μια από τις πολλές επισκέψεις που θα κάνετε με την παρέας σας από δω και πέρα στο Kayak Γλυφάδας, φροντίστε όπως και δήποτε να ζητήσετε τη θιβετιανή προσέγγιση του μοιράσματος παγωτού, το οποίο -εδώ που τα λέμε- μπορείτε μια χαρά να το φάτε και όλο μόνοι σας.

Share the Love

Τέλος, δοκιμάστε το κλασικά αμερικάνικο snickers, γιατί θα είναι το καλύτερο απ’ όλα όσα έχετε φάει μέχρι σήμερα.

Snickers

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Κατηφορίστε λοιπόν, προς τα νότια για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία, την οποία δεν θα χορταίνετε…