Categories: SPONSORED

Παντού Υπάρχει Μια Κρουαζιέρα! Αρκεί Να Την Ψάξετε

Καλοκαίρι. Η εποχή που περιμένουμε για να ζήσουμε τις καλύτερες εμπειρίες όλου του χρόνου. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το καλοκαίρι. Και δεν υπάρχει καλύτερο καλοκαίρι από το ελληνικό. Καταγάλανες παραλίες, μαγευτικά νησιά, πλακόστρωτα σοκάκια, καλοί φίλοι, νέες γνωριμίες!

Όλα μας περιμένουν να ζήσουμε ένα μύθο!

Ένα είναι το θέμα. Πως προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα αυτά και σε ποιο νησί από όλα;

Σε όλα, απαντάμε εμείς. Με το δικό σου ιστιοπλοϊκό, μέσα σε έναν στόλο από σκάφη που εξερευνούν τον Αργοσαρωνικό. Ποιο μύθος κατάσταση δεν γίνεται!

Πως; Η Popaganda έχει τη λύση και εκεί. Μαζί με τον Μύθο, την μπύρα των εμπειριών και την www.aegeanpartylife.com , φέτος οργανώνουμε την καλύτερη κατάσταση στον Αργοσαρωνικό, το Mythos Experience Cruise.

Μια κρουαζιέρα για μία εβδομάδα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Με τους φίλους σας, τις μπύρες σας, τις βουτιές σας και τις γνωριμίες σας.

Ο Μύθος σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα σκάφος, αποκλειστικά για σένα και την παρέα σου και να κάνεις το ταξίδι αυτό πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πάθος για νέες εμπειρίες και να το δείξετε! 

Ταξίδι, μουσική, χορός και βουτιές σε πεντακάθαρα νερά. Απόλυτη χαλάρωση και ένα νέο σκηνικό κάθε μέρα. Το ιστιοπλοϊκό θα είναι το βασίλειό σου, όπου το μόνο χρειάζεται να κάνεις είναι να διασκεδάσεις, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να γνωρίσεις νέο κόσμο.

Το πρωινό ξύπνημα θα σημαίνει κατευθείαν μπλουμ στην θάλασσα και μετά ολοήμερα beach parties, μέχρι να νυχτώσει και να ταξιδέψεις για το επόμενο νησί, που θα επιφυλάσσει νέες περιπέτειες για σένα και τους φίλους σου. 

Με το Mythos Experience Cruise, δε θα ζήσεις ακόμη μια κρουαζιέρα, αλλά μια άχαστη εβδομάδα σ’ έναν στόλο εμπειριών. 

Όλα τα παραπάνω θα τα ζήσουν δυο τυχεροί και πέντε φίλοι τους μπαίνοντας ΕΔΩ και γράφοντας απλά τι τους κάνει τόσο τέλειους ώστε να αξίζουν την νίκη. 

Δεν θέλει ντροπές και μετριοφροσύνη, αφήστε όλη σας την τρέλα να φανεί. Και φυσικά αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, μπείτε ΕΔΩ και κλείστε μια θέση για εβδομάδα που σας μείνει αξέχαστη και μάλλον θα την επαναλάβετε.

Εσείς φέρτε μόνο καλούς φίλους, summer vibes και όρεξη για περιπέτειες, τις καλές μπύρες τις βάζει ο Μύθος

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης