Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaGADGETS

Δυστυχώς, η νέα μηχανή Nespresso Prodigio δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο…

... αλλά, μαζί της, με το έξυπνο κινητό σου μπορείς να φτιαξεις καφέ, χωρίς να την αγγίξεις.
M-Prodigio-Nespresso-Silver-B-zoom-1448x892

Σενάριο βγαλμένο από τη ζωή που λένε. Εχεις αποφασίσει να μείνεις μέσα. Βράδυ στο σπίτι, μακριά από τις σειρήνες εξόδου, binge watching της τελευταίας σειράς με την οποία έχει κολλήσει, άφθονα σνακ για να τσιμπολογάς. Μοιραία αυτές οι βραδιές τελειώνουν με ύπνο στον αναπαυτικό καναπέ που έχεις πληρώσει μια περιουσία, ακριβώς γιατι ξέρεις ότι θα αποκοιμιέσαι συχνά στην αγκαλιά του. Το ξύπνημα είναι αργό, νωχελικό – το κινητό έτσι κι αλλιώς είναι πάντα κοντά σου – και ο ακφές με το πρώτο άνοιγμα των ματιών κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Με τη νέα μηχανή Nespresso Prodigio δε χρειάζεται να σηκωθείς για να τον φτιάξεις.

Prodigio_Silver

Prodigio Silver

Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη, connected με smartphone, μηχανή που μας επιτρέπει να φτιάχνουμε ακόμα πιο εύκολα τον καφέ μας. Αρκεί να υπάρχει μια κάψουλα με κάποια από τις 23 Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso στο σχετικό δοχείο και να έχουμε ανοιχτό το bluetooth. Πιο πριν έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή Nespresso έχουμε φυσικά συνδέσει την μηχανή με την παλάμη μας. 

Η νέα έξυπνη μηχανή καφέ Prodigio είναι πολύ περισσότερα από μία νέα μηχανή καφέ. Δίνει στον κάτοχό της τη δυνατότητα να ετοιμάζει τον καφέ του από μακριά, να ενημερώνεται όταν τελειώνουν οι αγαπημένες του Εκλεκτές Ποικιλίες, καθώς και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν η μηχανή χρειάζεται καθαρισμό καθαλατώσεων ή όταν είναι γεμάτος ο κάδος με τις κάψουλες. 

Με το άγγιγμα λίγων κουμπιών της εφαρμογής, η «έξυπνη» μηχανή κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη, καθώς προσφέρει:

  • Παραγγελία καψουλών καφέ
  • Αυτόματη εκχύλιση σε δεδομένη χρονική στιγμή
  • Αυτόματη απενεργοποίηση
  • Υπενθύμιση αφαίρεσης καθαλατώσεων
  • Παραγγελία σετ καθαρισμού καθαλατώσεων
  • Ειδοποίηση για γεμάτο κάδο καψουλών
  • Ειδοποίηση άδειου δοχείου νερού
  • Ειδοποιήσεις σφάλματος και συντήρησης

Όλες οι ενημερώσεις για τις παραπάνω υπηρεσίες στέλνονται απευθείας στη συνδεδεμένη εφαρμογή Nespresso για smartphones. Μπορείτε να την κατεβάσετε:

Τι λέει για αυτό το καινοτομικό γκάτζετ η Claire Cloatre-Vinzant, Επικεφαλής Μάρκετινγκ Μηχανών από τη Nespresso σχολιάζει: «Η καινοτομία και η ευκολία αποτελούν κεφαλαιώδη στοιχεία της επιχειρηματικότητας της Nespresso και για αυτό με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη μας connected μηχανή. Μας αρέσει να εκπλήσσουμε και να ενθουσιάζουμε τα μέλη του Nespresso Club μας και η νέα Prodigio τους προσφέρει έναν πρωτοποριακό, μοναδικό και τεχνολογικά ολοκληρωμένο τρόπο να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Nespresso».

Prodigio_Titan

Prodigio Titan

Η μηχανή καφέ Prodigio δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στην κομψή αισθητική που μας έχει συνηθίσει η  Νεσπρεσσο. Διατίθεται σε δύο μοντέλα, τα οποία προτείνουν χρωματισμούς Silver ή Titan. Η δε μηχανή καφέ Prodigio & Milk έχει ενσωματωμένο το Aeroccino3, με το οποίο οι λάτρεις των συνταγών espresso με γάλα μπορούν να παρασκευάσουν βελούδινο αφρό γάλακτος. Για όσους τώρα προτιμούν να πίνουν τον καφέ τους χωρίς γάλα, η Prodigio παρέχει πολλαπλές ρυθμίσεις και τη δυνατότητα να σερβίρει δόσεις Ristretto, Espresso ή Lungo.

Και το ξέρετε καλά ότι ο ασφαλέστερο τρόπος να σηκωθείτε απο τον καναπέ (ή το κρεβάτι) που λέγαμε και στην αρχή είναι να ακολουθήσετε το υπέροχο άρωμα του αγαπημένου σας καφέ…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.