Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Με το waiz ο προϋπολογισμός σου γίνεται appόλαυση

Ποιος θα φανταζόταν ότι μ’ένα application θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ευκολότερα το budget μας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα; Κι όμως! Το waiz, η ξεχωριστή ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών, θα μας κάνει να πετάξουμε όλα τα excel.

Με αυτό το δωρεάν application– που είναι διαθέσιμο και σε Android και σε iOS- μπορούμε πλέον να βλέπουμε λεπτομερώς πώς διαμορφώνεται η οικονομική μας κατάσταση, με απλούστερο και λιγότερο χρονοβόρο τρόπο. Απευθύνεται σε όσους «χάνουν την μπάλα» με τα έσοδα-έξοδα, αλλά και σε αυτούς που είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί με το τι μπαίνει και τι βγαίνει από την τσέπη τους.  

Το μόνο που αρκεί να κάνουμε, κατά την εγγραφή μας, είναι να καταχωρήσουμε τους λογαριασμούς των τραπεζών που χρησιμοποιούμε. Γιατί, για πρώτη φορά, μπορούμε να συγκεντρώσουμε σε μία εφαρμογή το e-banking όχι μόνο μίας τράπεζας, αλλά και άλλων τραπεζών. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να βάζουμε τους κωδικούς μας σε διαφορετικές εφαρμογές κάθε φορά που θέλουμε να δούμε το υπόλοιπό των λογαριασμών μας! 

Και, φυσικά, τα προσωπικά τραπεζικά μας δεδομένα προστατεύονται πλήρως. Διότι, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο PSD2, βάσει του οποίου καθορίζεται και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τέτοια apps στην Ευρώπη, το waiz, δεν ταυτοποιεί τους χρήστες του, ενώ δεν μεταβιβάζει τα δεδομένα τους σε τρίτα μέρη. 

Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε με το waiz;

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο interface, που δεν μοιάζει με περιβάλλον e-banking, αυτός ο προσωπικός μας σύμβουλος, το waiz, μας συγκεντρώνει όλα τα οικονομικά μας και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πορεία τους. 

Μάλιστα, μας το κάνει τόσο εύκολο καθώς χρωματίζει τις συναλλαγές μας για να μπορούμε να τις ξεχωρίζουμε με μία ματιά! Συγκεκριμένα, σε μπάρες με μωβ χρώμα εμφανίζονται τα έσοδα μας, σε μπάρες με πράσινο χρώμα εμφανίζονται τα έξοδα που ήδη έχουν κατηγοριοποιηθεί όπως πχ. ρούχα & παπούτσια, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφέ κτλ. και σε μπάρες με πορτοκαλί οι συναλλαγές των οποίων εκκρεμεί η επιβεβαίωσή μας για κατηγοριοποίηση.

Έτσι, λοιπόν, δημιουργεί το μοναδικό προφίλ κάθε χρήστη, και δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα έξοδα μας ανά κατηγορία, να δούμε μέσω διαγραμμάτων πώς αυτά διαμορφώνονται ανά μήνα, να εξετάσουμε το πλάνο εσόδων, δαπανών και αποταμίευσής μας, ενώ μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε tag όλες τις δαπάνες που αφορούν συγκεκριμένη περίσταση. Για παράδειγμα, τα «έξοδα καλοκαιρινών διακοπών» να βρίσκονται όλα μαζί συγκεντρωμένα, απαντώντας μας στο αιώνιο ερώτημα «πόσα και πού ξόδεψα στις διακοπές;».  

Ακόμα, το waiz μάς ενημερώνει με ειδική εβδομαδιαία και μηνιαία αναφορά για τα έσοδα-έξοδά μας, ενώ όταν εντοπίσει συναλλαγή πάνω από το όριο που έχουμε θέσει, μας στέλνει σχετική ειδοποίηση. Επίσης, η εφαρμογή μάς δίνει συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων. Δημιουργεί προκλήσεις για να φθάσουμε στον στόχο εξοικονόμησης, δίνοντάς μας κίνητρο να αλλάξουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες. Μάλιστα, μπορούμε να δούμε πώς εξελίσσονται οι προκλήσεις τις οποίες έχουμε ξεκινήσει αλλά και όταν οι προκλήσεις φθάσουν στο τέλος τους, τότε το waiz μάς ενημερώνει αν τις ολοκληρώσαμε επιτυχώς ή όχι.  

Αναμφίβολα, το waiz ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην οικονομική διαχείριση. Ήδη, στην Ευρώπη τέτοιου είδους εφαρμογές απλοποιούν την καθημερινότητα των χρηστών και γι’ αυτό τον λόγο τις εντάσσουν στην λίστα με τις αγαπημένες και πιο χρήσιμες εφαρμογές που χρησιμοποιούν. 

Η στιγμή, λοιπόν, που θα βλέπαμε τη διαχείριση του προϋπολογισμού μας με άλλο μάτι και δεν θα το πιστεύαμε, ήρθε! Βρίσκεσαι λίγα μόνο κλικ μακριά από τον προσωπικό σου βοηθό, που ήρθε  για να σου αποδείξει ότι η οργάνωση των εξόδων σου και η αποταμίευση, μπορούν να γίνουν παιχνιδάκι. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.