Categories: SPONSORED

Με τα Camo μπαίνουμε στη Νέα Εποχή του baseball στυλ

Camo θα πει καλλιτεχνική δημιουργία σε όλο της το μεγαλείο. Ετοιμάζεσαι να πας στο studio για να ηχογραφήσεις τις νέες μουσικές που έβγαλες με τη μπάντα σου, ή βγαίνεις στους δρόμους για urban φωτογράφιση; Το go-to αξεσουάρ σου, το οποίο μπορεί να σε συνοδεύσει σε διάφορες περιστάσεις, και να σου δώσει αυτό το uber coolness που χρειάζεσαι τώρα που ο ουρανός φοράει τα γκρίζα του χρώματα, είναι το Camo Recreated

Ο ορισμός της επανεφεύρεσης. Ένα μιξ εξοχής και πόλης. Μια παλέτα που ταιριάζει στο κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα, στον προορισμό που έχεις επιλέξει για απόδραση του Σαββατοκύριακου. Ένα σήμα κατατεθέν που κάνει ένα «άγριο» update, με εκφραστικά γεμίσματα με logo της διοργανώτριας αρχής τού πρωταθλήματος baseball, τη Major League Baseball στα βαμβακερά t-shirts και τα καπέλα 9FORTY. 

Τα CITY CAMO (MLB) βγάζουν την αυθεντική χροιά του baseball προς τον κόσμο όχι μόνο του σήμερα, αλλά και του αύριο, επιβεβαιώνοντας ότι η New Era είναι πρωτοπόρος στη διατήρηση της αθλητικής κληρονομιάς. Μπορεί να είσαι φανατικός και να παρακολουθείς αγώνες ποδοσφαίρου, baseball, τέννις, ενόργανης, αλλά μπορεί και να σου αρέσει απλά το look, το αθλητικό, το σωστό. 

Και για να μη νομίσετε ότι αφήνουμε τα κορίτσια απ’ έξω (ποτέ, ΠΟΤΕ), θέλουμε να σας παραπέμψουμε στην θρυλική ταινία “A League of Their Own”, όπου έπαιζαν η Madonna, o Tom Hanks και άλλοι celebrities και αφηγούνταν την αληθινή ιστορία της γυναικείας ομάδας baseball που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η All-American Girls Professional Baseball League (AAGPBL) αναδύθηκε, γιατί οι άντρες είχαν πάει στον πόλεμο, έτσι βρέθηκε αυτός ο τρόπος να συνεχιστεί το άθλημα.

Για να επιστρέψουμε όμως στο σήμερα, τα Camo απευθύνονται εννοείται και στα κορίτσια που τις εκφράζει αυτό το στυλ και θέλουν να είσαι μέσα στα πράγματα. Γιατί εκτός από stylish, η New Era είναι inclusive for all. 

Ποιός είναι όμως ο πρωταγωνιστής της κολεξιόν; Τα 9FORTY A-Frame Trucker silhouette, με το κυρτό γείσο και τους ρυθμιζόμενους ιμάντες, με το Trucker να κλέβει την παράσταση με τη διχτυωτή επένδυση στο πίσω μέρος, δίνοντας έτσι μια έντονη και δυναμική αισθητική κι αντίθεση. 

H New Era εδώ και έναν αιώνα έχει ενώσει τον αθλητισμό με τη μόδα και οι θαυμαστές του ενός έγιναν λάτρεις της άλλης. Πως τα κατάφερε; Εξελίσσοντας τα κλασικά στιλ, τα οποία μένουν πάντα επίκαιρα. Φόρεσέ το και ξεσήκωσε ό,τι σε περιβάλλει! 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA