Categories: ΜΟΔΑ

Nymphe: Τα μαγιό που σας κάνουν περήφανες για τις καμπύλες σας

Το feed σου έχει γεμίσει ήδη με memes και quotes που σε προετοιμάζουν για τη μεγάλη έξοδο στις παραλίες, όπως «60 μέρες μέχρι να ξαναγίνουμε ρεζίλι στις παραλίες» και τα γυναικεία περιοδικά έχουν φορτώσει την ύλη τους με γρήγορες δίαιτες και tips για να πέσει ο δείκτης στη ζυγαριά. Το καλοκαίρι, συνώνυμο της ξεγνοιασιάς, για πολλές από εμάς μετατρέπεται κάθε χρόνο σε εφιάλτη. Ευτυχώς, μια νέα σχεδιάστρια, σε προτρέπει να αποδεκτείς, να αγκαλιάσεις κι έπειτα να αναδείξεις τις μεσογειακές σου καμπύλες με τη νέα σειρά μαγιό Nymphe εμπνευσμένα από την αγάπη για τη θάλασσα, τη φύση και τη μόδα. Είναι η Βάλια Γεωργιάδη, αρχιτέκτονας και δημιουργός του brand που μετουσίωσε τον έρωτά της για τη θάλασσα σε μια σειρά μαγιό, δύο όψεων στην πλειονότητά τους, που μπορούν να φορεθούν με πολλαπλούς τρόπους, έτσι ώστε να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα με όλη του τη θηλυκότητα. 

Τα Nymphe είναι μια μίξη πολιτισμών και ποιότητας καθώς, σχεδιάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα- γιατί αλήθεια, ποιος ξέρει τι θάλασσα καλύτερα από εμάς; – , αλλά έχουν κατασκευαστεί με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητος από την Βραζιλία και αν ξέρουμε κάτι για τη χώρα, είναι ότι είναι εξειδικευμένοι στην κατασκευή μπικίνι! «Επειδή κολυμπάω όλο το χρόνο, δε θα μπορούσα να σχεδιάσω κάτι πέρα από μαγιό, αλλά luxury μαγιό και beachwear, με προτάσεις υψηλού αισθητικού και ποιοτικού επιπέδου, που να μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και να είναι πρακτικά για όλους τους τύπους σώματος. Μπορείς να τα φτιάξεις εσύ όπως θες, να τα δέσεις έτσι ώστε να μην είναι στενά και άβολα. Προσπάθησα ουσιαστικά να διορθώσω όλα αυτά που μου την έδιναν στα μαγιό που έχω πάρει κατά καιρούς. Επειδή το πατρόν, έχει σχήμα διαμαντιού, κάνει και μια οφθαλμαπάτη η οποία κόβει, καθώς το μάτι πέφτει στο ύφασμα και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο μαζεμένο». 

Η δημιουργός, Βάλια Γεωργιάδη

Η σειρά των Nymphe εκτός από μαγιό περιλαμβάνει παπούτσια, ένα κιμονό και πετσέτες θαλάσσης. Οι πετσέτες και το κιμονό είναι παρασκευασμένα από μια μικρή οικογενειακή βιοτεχνία στην Τουρκία, που ειδικεύεται στην παραδοσιακή peshmental πετσέτα από βαμβάκι και νήμα μπαμπού, με την οποία τυλίγονταν οι γυναίκες στα χαμάμ. Extra trivia, γίνεται όλο και πιο απαλή μετά από κάθε πλύσιμο. Όσο για τα παπούτσια, πρόκειται για ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και ένα ζευγάρι σανδάλια φτιαγμένα από Έλληνα τεχνίτη με ελληνικά δέρματα και είναι ήδη sold out! Η δημιουργός όμως θα επανέλθει. 

Τα Nymphe Swimwear μπορείτε να βρείτε στο e – shop, αλλά και στο Intuition Design Shop and Architectural Office της Βάλιας Γεωργιάδη, η οποία μετέτρεψε το αρχιτεκτονικό της γραφείο σε έναν μικρό παράδεισο από vintage, αλλά και νέων σχεδιαστών, ρούχα και αντικείμενα, Ευφρονίου 9, Παγκράτι.
Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη