Categories: ΜΟΔΑ

Loner: Οι τσάντες από την Κέρκυρα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Συνδυάζοντας ιδανικά την minimal αισθητική με την ασφάλεια, την άνεση με τα ποιοτικά υφάσματα, την μεγάλη χωρητικότητα με το στυλ, τις δερμάτινες λεπτομέρειες με τον καμβά, μια σειρά χειροποίητων αξεσουάρ από την Κέρκυρα μας βοηθά να μεταφέρουμε όσα χρειαζόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στα ταξίδια μας.

Η ετικέτα των Loner δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2015. Πρόκειται για μια ιδέα της Γιώτας Παπαηλιοπούλου, μια προσωπική της ανάγκη και αναζήτηση που κατέληξε σε ευρύχωρες τσάντες πλάτης, πρακτικούς ταξιδιωτικούς σάκους και μια σειρά από πορτοφόλια σε ποικιλία χρωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα τους υπάρχουν θήκες καθώς και -διαφορετικοί από ό,τι έχουμε συνηθίσει- ιμάντες για φωτογραφικές μηχανές. Αν και η σχεδιάστρια τους σπούδασε Αρχειονομία, Βιβλιοθηκονομία και Μουσειολογία η αγάπη της για τη δημιουργία, τα ταξίδια και τη φωτογραφία την κέρδισε και την οδήγησε στο brand.

Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή Loner είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με βασικό υλικό τον κερωμένο καμβά που τα καθιστά αδιάβροχα και με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο. Είναι όλα χειροποίητα από Έλληνες τεχνίτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ιονίου και, όπως εξηγεί η σχεδιάστριά τους, ένας παράγοντας που εγγυάται την ποιότητα τους είναι το γεγονός πως  είναι «φτιαγμένα με μεράκι».

Η απλότητα, η διαχρονικότητα και η αισθητική είναι βασικές αρχές της Loner.  Αν και με το όνομα τους δηλώνουν πως είναι «μοναχικά» τα Loner Supplies δημιουργήθηκαν για να μας συνοδεύουν στα ταξίδια, στις καθημερινές μας περιπλανήσεις καθώς και όταν προσπαθούμε να αποθανατίσουμε τις στιγμές με την βοήθεια ενός φωτογραφικού φακού. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Loner θα βρείτε εδώ, στο Facebook και στο Instagram.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.