Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι, σαν ένα road trip που το ξεκινάς μπαίνοντας στο αμάξι με έναν προορισμό στο μυαλό, χωρίς όμως να έχεις αποφασίσει ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις ακριβώς. Συνήθως είναι αυτές οι μεγάλες διαδρομές που της δίνουν χρώμα και νόημα. Αν δεν είναι ενδιαφέρουσα η διαδρομή, με συγκινήσεις, χαρές αλλά και λύπες, ο προορισμός δεν έχει την ίδια γλύκα.

Κάποιες διαδρομές είναι πολύ όμορφες και αξίζει να τις διηγηθείς. 

«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών», από αυτές που σου αλλάζουν την ζωή. Αυτές μας παρουσιάζει και η LeasePlan, στεκούμενη πάντα στο πλευρό των συνεργατών της, προσπαθώντας να εξελίσσεται διαρκώς, βοηθώντας τους να φτάσουν ακόμα πιο μακριά. 

Ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, είχε όνειρο να γίνει δάσκαλος, όπως ο παππούς του, βρέθηκε όμως να κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο μιας εκ των μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιρειών παγκοσμίως, της Johnson & Johnson, έχοντας μάλιστα, μπροστά του την προοπτική να γίνει ο επόμενος γενικός διευθυντής της. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν του ήταν αρκετό. Ήθελε να επιστρέψει στο παιδικό του όνειρο και τα παράτησε όλα, παίρνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να μην έγινε δάσκαλος με την κλασσική έννοια του όρου, έφτιαξε όμως από το μηδέν την Linkage και μπορεί πλέον να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του σε επιχειρήσεις που ψάχνουν τους κατάλληλους συνεργάτες αλλά και σε νέους επαγγελματίες που ψάχνουν τον ιδανικό τρόπο για να εξελιχτούν.

https://www.youtube.com/watch?v=HoqMkP4-zXw&index=4&list=PL9MXYI7B_kyRTtWA1HFj7ZZda8cRy6Sg3

Εξίσου μεγάλη ήταν και η διαδρομή που επέλεξε να ακολουθήσει και ο Διονύσης Αλέρτας, αν και λίγο πιο αναπάντεχη. Ένα ατύχημα τον άφησε να μην ακούει από το ένα αυτί και η ανάγκη να μαζέψει λεφτά για να πληρώσει την σχολή διαιτολογίας τον οδήγησε να αναζητήσει δουλειά στο ζαχαροπλαστείο ενός φίλου. Ο Διονύσης τελικά δεν έφυγε ποτέ από τα ζαχαροπλαστεία και είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο επιτυχημένους pastry chef στην Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=nGxvaCZdkKk&list=PL9MXYI7B_kyRTtWA1HFj7ZZda8cRy6Sg3&index=3

Σε αυτές τους τις μεγάλες διαδρομές οι δυο άντρες που φαινομενικά απέχουν πολύ ο ένας από τον άλλο, έχουν δίπλα τους την LeasePlan, να βρίσκει λύσεις για τις ανάγκες των ίδιων αλλά και των συνεργατών τους, ώστε εκείνοι να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους. Γιατί, όπως εξηγούν και οι δυο, όταν παίρνεις μεγάλα ρίσκα, πρέπει να βρίσκεσαι συνέχεια εν κινήσει, για να δεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα σε φέρει λίγο πιο κοντά στην πραγματοποίηση του οράματός σου. 

Η LeasePlan όμως, στέκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες της, προκειμένου να ακολουθήσουν και να απολαύσουν τη δική τους διαδρομή και –γιατί όχι;- να γράψουν τη δική τους μικρή ιστορία.