ΑΓΟΡΑ

Μπαλόνια, πολαρόιντ και τρομπέτες: Ο Πειραιάς ζει πια την IKEA εμπειρία…

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του πρώτου ΙΚΕΑ Pop-Up Store στην Ελλάδα που ως τις 30 Νοεμβρίου θα προσφέρει στους Πειραιώτες λειτουργικές λύσεις για το σπίτι τους σε προσιτές τιμές.
Φωτογραφίες: Νατάσα Πανταζοπούλου / FOSPHOTOS

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, μια σειρά από πλακάτ που βρίσκονταν περιμετρικά ενός τετραγώνου στο κέντρο του Πειραιά μας οδήγησαν μέχρι τον αριθμό 59 της οδού Φίλωνος, στην είσοδο ενός νεοκλασικού κτιρίου που έκρυβε θησαυρούς και χρήσιμες ιδέες για το δικό μας σπίτι. Πού ήμασταν; Βρεθήκαμε στο πρώτο IKEA Pop-Up Store στην Ελλάδα. 

Με κεντρικό μήνυμα «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου», έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, για να προσφέρει μία γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ στο αγοραστικό κοινό και να έρθει πιο κοντά στους Πειραιώτες. Το ΙΚΕΑ Pop-Up Store διαθέτει 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν φυσικά να τα αγοράσουν άμεσα.

Τα πλακάτ που συναντήσαμε λειτουργούσαν ως teaser τόσο για τα εγκαίνια του Pop-Up store όσο και για τις πολλές εκπλήξεις που μας επιφύλασσε η επίσκεψη μας εκεί. Μόνο για εκείνη τη μέρα η μπλε/σήμα κατατεθέν και πρακτική τσάντα FRAKTA ήταν συλλεκτική και ειδικά σχεδιασμένη σηματοδοτώντας ότι κάτι νέο συμβαίνει στον Πειραιά. Παράλληλα, όσοι φίλοι της IKEA έκαναν τις αγορές τους εκείνη την μέρα στο Pop-Up Store κέρδισαν δωροκάρτες και πολλά άλλα δώρα ενώ όσοι δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν χρησιμοποιώντας το hashtag #ikeapiraeus παρέλαβαν ένα hardcopy polaroid από τον εκτυπωτή που υπήρχε στον χώρο.

Εκτός από τα είδη οικιακού εξοπλισμού που γεμάτα χρώματα ενίσχυσαν την καλοκαιρινή διάθεση στην οδό Φίλωνος, το νέο Pop-Up Store διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε οι Πειραιώτες -και όχι μόνο- να εμπνευστούν και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι τους, όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε κατάστημα ΙΚΕΑ. Επίσης, μάθαμε ότι μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμείτε και να τα παραλάβετε στη διεύθυνσή σας ή από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός.

Από τους εορτασμούς δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Γι’ αυτό μια μπάντα έκανε την εμφάνισή της σε ανύποπτες στιγμές, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών και όσων επισκέφθηκαν το νέο IKEA Pop-Up Store που έζησαν από κοντά μια γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ.

Φεύγοντας από τα εγκαίνια, από την ευφάνταστη γιορτή του σπιτιού που στήθηκε για μία μόνο μέρα στο κέντρο του Πειραιά, παραλάβαμε ένα ιδιαίτερο press kit με προϊόντα ΙΚΕΑ σχεδιασμένα για να «ζούμε μαζί».

Τι κι αν τα εγκαίνια πέρασαν; Έως τις 30 Νοεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά, θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να πάρει ιδέες για το πώς μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του χώρο.

Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018. #ikeapiraeus #IKEA #zoumemazi. Περισσότερες πληροφορίες για την ΙΚΕΑ θα βρείτε εδώ
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.