Αν είστε από αυτούς που θέλουν να απαθανατίζουν κάθε στιγμή, τότε αυτό που σίγουρα λείπει από την ζωή σας είναι μια φωτογραφική μηχανή polaroid, όπως εκείνες που είχαν παλιά οι γονείς μας. 

Εντάξει, ίσως όχι ακριβώς όπως εκείνες που είχαν η μαμά και ο μπαμπάς αλλά λίγο πιο εξελιγμένη. 

Η Polaroid Pop καταφέρνει και διατηρεί αυτή την ρομαντική και νοσταλγική διάθεση των προκατόχων της, έχοντας όμως και όλα τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Διαθέτει οθόνη αφής LCD 4’’, ανάλυση στα 20MP, ανάλυση video 1080p Full HD αλλά και dual LED flash για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα ωραία που θα ζήσετε και απαθανατίσετε, σε micro SD κάρτα, χωρητικότητας μέχρι 128GB. Και φυσικά όλες αυτές τις στιγμές που θα «παγιδέψετε» για πάντα στην νέα σας αγαπημένη μηχανή, μπορείτε να τις εκτυπώσετε στο αυθεντικό –μεγαλύτερο- μέγεθος των 3x4’’ και όχι μόνο αυτό, αλλά η Polaroid Pop μπορεί να εκτυπώσει και φωτογραφίες που υπάρχουν στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την τεχνολογία pictbridge

Στις γαλάζιες παραλίες που θα βουτάτε και θα χαμογελάτε πλατιά φορώντας πολύχρωμα μαγιό, στα καράβια που θα σας πάνε στο νησί, στα καινούρια σοκάκια που θα περπατήσετε, στο ποτό που θα βγείτε να πιείτε με τους κολλητούς σας, ένας θα είναι ο κοινός παρονομαστής. Θα έχετε στο χέρι μια Polaroid Pop.

Και επειδή όπως είπαμε η Polaroid Pop παντρεύει την νοσταλγία με την τεχνολογία, μπορείτε με τον πιο εύκολο τρόπο να επεξεργαστείτε live τις φωτογραφίες σας προσθέτοντας φίλτρα και αυτοκόλλητα αλλά και να «περάσετε» σε λειτουργία photo booth, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις, έτοιμες να γεμίσουν τα φωτογραφικά σας άλμπουμ.

Όσο ωραία κι αν είναι τα like στα social media, δεν συγκρίνονται με την αίσθηση του να κρατάς μια φωτογραφία εκτυπωμένη στα χέρια σου. Ζούμε όμως στο 2018 και δεν σημαίνει πως πρέπει να ανησυχούμε για το αν η φωτογραφία θα βγει κουνημένη ή αν θα λείπει το κεφάλι. Μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και πολύ ωραίες φωτογραφίες και την αίσθηση του να κρατάς αυτό που τράβηξες στα χέρια σου, αλλά κυρίως να μπορείς να το έχεις κάπου και να το κοιτάς, θυμίζοντας σου παράλληλα και όσα συνδέονται με αυτή την λήψη. Έτσι, εκείνη η τούμπα που παραλίγο να φας σε μια καλοκαιρινή βόλτα, ίσως μείνει για πάντα πάνω σε έναν τοίχο, κυριολεκτικό τοίχο…

Οπότε η λύση είναι μια… Polaroid Pop!

Η Popaganda και η Westnet σας κάνουν δώρο μια Polaroid Pop! Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Τρίτη 19 Ιουνίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσης στο ίδιο post.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το ωραιότερο δώρο του καλοκαιριού.