Categories: ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή του Sun of a Beach μας μεταδίδει (από τώρα) την ανεμελιά του καλοκαιριού

Οι Sun of a Beach ταξιδεύουν το ελληνικό καλοκαίρι σε 20 χώρες. Μπορεί και σε πολλές παραπάνω. Από τη Χαβάη μέχρι την Αυστραλία, στην Ευρώπη και απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, η Έλλη Ρούντου και η Μελίνα Πίσπα έχουν καταφέρει εδώ και επτά χρόνια να μετατρέψουν την πετσέτα θαλάσσης από ένα χρηστικό αξεσουάρ σε fashion statement.

Αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια τους στην Καλιφόρνια αλλά και τα Ελληνικά νησιά, η Έλλη και η Μελίνα παρουσιάζουν τα νέα τους σχέδια από cool beach towels που έχουν γίνει το απόλυτο must και διάφορα άλλα εντυπωσιακά αξεσουάρ παραλίας τα οποία θα σας βάλουν σίγουρα σε καλοκαιρινή διάθεση.  

Οι Sun of a Beach ήταν οι πρώτες που πήραν την πετσέτα θαλάσσης και την μετέτρεψαν από ένα χρηστικό αξεσουάρ σε fashion statement. Έτσι κάθε χρόνο φροντίζουν να μας παρουσιάζουν νέες προτάσεις, μια καινούρια συλλογή που -διατηρώντας το στυλ τους- συμπορεύεται με τις τάσεις.

Μπορεί λοιπόν η μόδα να είναι εφήμερη, όμως εκείνες στοχεύουν στο να αποκτήσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με το προϊόν τους. «Στόχος μας εξ αρχής ήταν οι πετσέτες να γίνουν ο καλοκαιρινός σας φίλος. Ο φίλος δηλαδή με τον οποίον χανόμαστε τον χειμώνα αλλά το καλοκαίρι τον ξαναβρίσκουμε σε κάποιο νησί και έχουμε μαζί του μόνο ωραίες εμπειρίες». Κι η αλήθεια είναι πως τα κατάφεραν.

Από την πρώτη εμφάνιση του brand τους, εργάζονται με την καλύτερη και πιο ανθεκτική ύλη, με αιγυπτιακό βαμβάκι και ποπλίνα. Φέτος, η συλλογή αποτελείται από την σειρά Californication με μοτίβα εμπνευσμένα από έργα τέχνης του David Hockney, pop φοίνικες, fun κάκτους και τα ατελείωτα highways της «πόλης των αγγέλων».

Η συλλογή περιλαμβάνει και τη σειρά Mediterraneo με patterns εμπνευσμένα από τα ελληνικά νησιά και τη γαλλική ριβιέρα, από ρετρό αφίσες του ΕΟΤ, έχει σικ ρίγες και απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα. Παράλληλα, «η μονόχρωμη σειρά εμπλουτίζεται με νέα χρώματα, όπως το girly baby pink που είναι ότι πιο hot φέτος το καλοκαίρι, αλλά και το έντονο πορτοκαλί, που λατρεύουμε να μισούμε!».

Στην φετινή συλλογή Sun of a Beach προστίθεται και μια μεγάλη γκάμα σχεδίων της λεπτής feather towel, το νέο αγαπημένο αξεσουάρ της παραλίας για όσους ταξιδεύουν πολύ και δεν θέλουν να έχουν ένα έξτρα βάρος στις αποσκευές τους. 

Παράλληλα στο eshop τους και τα συνεργαζόμενα με το brand καταστήματα -εκτός από τις πετσέτες/ναυαρχίδα του brand- θα βρείτε τσάντες θαλάσσης, μια μεγάλη συλλογή από pouches σε διάφορα μεγέθη, γιλέκα για την παραλία, μια παιδική σειρά και wedding gifts, όλα φτιαγμένα στο χέρι. Τα ευφάνταστα ονόματα των gift sets και η πολυτελής συσκευασία τους κάνουν τις Sun of a Beach «το πιο ενημερωμένο δώρο γάμου στους φίλους σας! Να μην ξεχάσουμε βέβαια τα super baby beach towels και τα παιδικά poncho που αποτελούν εδώ και αρκετές σεζόν την τέλεια λύση για δώρα γέννησης και βαφτίσεων».

Για όλους του παραπάνω λόγους, το Sun of a Beach ήταν και παραμένει το απόλυτο love brand για τις διακοπές μας έχοντας μια υπογραφή που ξεχωρίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.