Categories: ΜΟΔΑ

Η καλοκαιρινή συλλογή του Wanderer είναι η επιτομή του island life

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή του Wanderer,  “Citizens of the world” μας προσκαλεί να γίνουμε πολίτες του κόσμου. Οι αντιθέσεις, τα έντονα patterns, τα ζωντανά χρώματα καθώς και τα ιδιαίτερα κοψίματα πρωταγωνιστούν και μας μεταφέρουν σε διάφορες πόλεις του πλανήτη.

Η φούστα “Venice” από κρεπ και οργάντζα μας πηγαίνει στην Ιταλία, το φόρεμα “Tijuana” σε λαμπερό μουσταρδί μας μεταφέρει απότομα στο Μεξικό, ένα άλλο σύνολο από wrap πουκαμίσα και maxi φούστα από μετάξι και βισκόζ στη μαγική Ανδαλουσία και το ταξίδι φαίνεται να μην σταματάει ποτέ.

«Το brand Wanderer, κλείνει φέτος τον πρώτο του μόνο χρόνο αλλά φαίνεται να έχει καθιερωθεί σε ότι αφορά το boho στυλ στο ντύσιμο καθώς και αυτή η συλλογή αποπνέει ελευθερία και μας καλεί να ζήσουμε την ταξιδιάρικη, γεμάτη περιπέτειες, μποέμ ζωή που επιβάλλει ειδικά το καλοκαίρι», λέει στην Popaganda η δημιουργός του brand , Έλενα Πολυχρονίου.

Και πώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για καλοκαίρι χωρίς μαγιό; Το brand δημιούργησε για το φετινό καλοκαίρι το απόλυτο μαγιό που έχει ξετρελάνει τα κορίτσια καθώς κολακεύει το μεσογειακό σωματότυπο και τα κάνει να γεμίζουν με αυτοπεποίθηση! Το ολόσωμο μαγιό “Hawaii”, μπορεί να φορεθεί και ως ρούχο, συνδυασμένο με ψηλόμεσα σορτς, παντελόνια και φούστες. Το μοτίβο του με τα τροπικά λουλούδια σε pale χρώματα πάνω στο φιστικί φόντο δίνει έναν μοναδικό αποτέλεσμα, και το κόψιμο του χαρίζει θηλυκότητα και μυρίζει εξωτικές αμμουδιές.

‘Havana” midi skirt

H Έλενα Πολυχρονίου κάνει δώρο σε μια τυχερή αναγνώστρια της Popaganda τη φούστα ‘’Havana’’ midi skirt. Με ελαφρύ βολάν στο τελείωμα και έντονο floral pattern. Κάντε like, comment και share σε αυτό το post στην επίσημη σελίδα της Popaganda στο Facebook. Η τυχερή θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 14:00 το μεσημέρι, επίσης στο ίδιο post. 

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη