Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Μεγάλος Τελικός του Hellenic Match Racing Tour 2015 – ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ελληνικής ιστιοπλοΐας – στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Το Talisker Skye ήταν το Official Spirit του Μεγάλου Τελικού, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους της εκδήλωσης, που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα, να δοκιμάσουν το νέο μέλος της οικογένειας του Talisker για πρώτη φορά.  

 Το Hellenic Match Racing Tour, αποτελεί μια παραλλαγή των καθιερωμένων αγώνων ιστιοπλοΐας, προσφέροντας περισσότερες συγκινήσεις και συναρπαστικότερο θέαμα στους θεατές. Το Talisker, μοναδική δημιουργία του νησιού Skye στη βορειοδυτική Σκοτία – ένα εξαιρετικό Single Malt whisky άρρηκτα συνδεδεμένο με τη θάλασσα – δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια διοργάνωση.

TALISKER ___  2015 Kissadjekian25

 Ο Μεγάλος Τελικός του HMRT ήταν η ιδανική ευκαιρία για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το Talisker Skye, ένα Single Malt Whisky στενά συνδεδεμένο με την περιπέτεια, τη δράση και τη θάλασσα.    

 Νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Nespresso VMG Team, όπου με τον αρχηγό της, Παναγιώτη Μαντή, κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση του Hellenic Match Racing Tour. Τα μέλη της νικήτριας ομάδας, μαζί με το έπαθλό της, παρέλαβαν σα δώρο τις πρώτες φιάλες Talisker Skye που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.

TALISKER ___  2015 Kissadjekian45

 Τις εντυπώσεις του Μεγάλου Τελικού έκλεψε το μοναδικό cocktail Skyenespresso Martini, δημιουργημένο από τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, τον έλληνα World Class Bartender of the Year 2015. Το Skyenespresso Martini με βάση το Talisker Skye συνδυασμένο με δυνατά αρώματα από καφέ Nespresso, προτιμήθηκε δεόντως από τους καλεσμένους της εκδήλωσης. Το Talisker Skye προσέφερε μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης στους θεατές κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και στο πάρτι ύστερα από την τελετή απονομής των επάθλων στις νικήτριες ομάδες.   

TALISKER ___  2015 Kissadjekian31