Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Το 2020 επανεκτιμήσαμε τον Ήχο. Για να ακούσουμε πιο καθαρά το 2021.

Μέσα από τη σειρά ηχείων Citation της Harman Kardon, με την οποία μπορείτε να κάνετε όλο το σπίτι σας High Definition. Ξεκινήστε με τα 100 λεπτά της λίστας με «τα αγαπημένα του 2020» που ετοίμασε ο Παναγιώτης Μένεγος.
17.12.2020

Citation 500

To 2020 κάτσαμε σπίτι. Πέρασαμε τόσο πολύ χρόνο στην οικία μας, για τους γνωστούς λόγους, που ουσιαστικά επανεκτιμήσαμε την σχέση μας μαζί της. Τα πράγματα που κάνουμε μέσα στους τέσσερις τοίχους πήραν άλλη διάσταση, οι απαιτήσεις μας μεγάλωσαν. Αφού για μια χρονιά δεν ίσχυσε το μόνιμο παράπονο «τόσες πολλές αφορμές για οικιακή διασκέδαση, τόσο λίγος χρόνος». 

Όχι ότι θέλουμε και το 2021 να είναι έτσι, μη μας παρεξηγείτε, απλά σε ορισμένα πράγματα δεν υπάρχει επιστροφή. Κι ένα από αυτά είναι ο ήχος. Για τις ταινίες που πια κάνουν πρεμιέρα στην σκοτεινή αίθουσα του σαλονιού μας, για τις μουσικές λίστες για κάθε γούστο και διάθεση που ανταλλάζουμε με τους φίλους μας, για τις τηλεοπτικές σειρές που είχαμε σε εκκρεμότητα (αλήθεια πόσοι και πόσες ξεκίνησαν στο lockdown 1 ή 2 κλασικά σίριαλ όπως οι Sopranos και το Wire, συμμετέχοντας έστω και καθυστερημένα στο πάρτι;), για τις πλατφόρμες που πια εξελίσσουν τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Για τα podcasts που παρουσίασαν αλματώδη άνοδο και γίνονται σιγά σιγά μέρος της καθημερινότητάς μας με τον πειραματισμό και την ευρηματικότητά τους. Σε τελική ανάλυση για τα ίδια μας τα σπίτια που γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο έξυπνα. Και μας βάζουν να συνομιλούμε μαζί τους…

Κοινή συνισταμένη όλων των παραπάνω; Ο Ήχος. Θέμα αισθητικής, design, καινοτομίας.  Όχι πια εμμονή των «χαϊφιντελάδων», αλλά προνόμιο κάθε ακροατή της ψηφιακής εποχής. Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα το όνομα Harman/Kardon, για περισσότερα από 65 χρόνια, κορυφαίος ειδικός στον τομέα της ηχητικής μηχανικής και του σχεδιασμού. Η νέα της σειρά Citation αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά του Ήχου, στο σπίτι. Προτείνοντας multi-room λύσεις με συστήματα σχεδιασμένα ούτως ώστε τα ηχεία να ταιριάζουν σε κάθε δωματιο στο σπίτι, διατηρώντας ξεκούραστη κεντρική καθοδήγηση. Με LCD οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, λειτουργίες Chromecast κι Airplay εύκολης συμβασιμότητας με τις υπόλοιπες συσκευές και λειτουργία Google Assistant: εσείς δίνετε απλές φωνητικές εντολές π.χ. στο Spotify και το Harman/Kardon soundsytem σας παίζει λίστες σαν κι αυτή με τα αγαπημένα μας για το 2020 που σας ετοιμάσαμε παρακάτω για να τη δοκιμάσετε…

Τα ηχεία της σειράς Citation διατηρούν τον χαρακτηριστικό βιομηχανικό σχεδιασμό του brand, με ιδιαίτερη έμφαση στις κομψές λεπτομέρειες αλουμινίου και στα εξωτερικά υφάσματα (σχεδιασμένα από τον leader Ευρωπαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών Kvadrat) που δίνουν δύο κομψές χρωματικές επιλογές: winter gray και classic black. 

Πιο συγκεκριμένα…

Citation One

Διαθέτει πάνω από 300 υπηρεσίες αναπαραγωγής μουσικής μέσω Wi-Fi

Citation 200

8 ώρες συνεχόμενης μουσικής αυτονομίας

Citation 500

Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες μόνο με τη φωνή σας

Citation MultiBeam 700

Ασύρματος κινηματογραφικός ήχος surround.

Επίσημος διανομέας της Harman/Kardon στην Ελλάδα είναι η WaveMotion S.A.
Τα προϊόντα της Harman/Kardon θα τα βρείτε στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε εξαιρετικά επιλεγμένους Επίσημους Μεταπωλητές.
Ακολουθήστε τα συστήματα ήχου Harman/Kardon στο Instagram
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.