Η Reebok Classic είναι ένα forward, urban, street fashion brand, δημιουργεί νέες τάσεις, αρέσκεται στο να πειραματίζεται και στο να προωθεί φρέσκες ιδέες στην παγκόσμια σκηνή της μόδας. Πρεσβεύει τη φιλοσοφία του κλασικού, αλλά και του μοντέρνου στιλ την ίδια στιγμή!

Το Fashion Workshop Mod’ Art International είναι μια oμάδα με νέους σχεδιαστές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με το παγκόσμιο brand, το οποίο θέλησε να δώσει στους νέους σχεδιαστές την ευκαιρία να πειραματιστούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν. Από την συνεργασία αυτή, οι σπουδαστές άντλησαν έμπνευση από τα outfits και  δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια, συμπληρώνοντας το vibrant urban style της Reebok Classic. Κι όλα αυτά επί σκηνής, στο fashion music project της πόλης μας, το Madwalk!

https://youtu.be/bPd57Cy-aZU

«Όσο καιρό σχεδιάζαμε τα ρούχα, παρά τις συχνές μας συναντήσεις με την ομάδα της Reebok Classic, το project έμοιαζε με ψέμα! Μόνο την ημέρα του Madwalk πιστέψαμε όντως ότι σχεδιάσαμε τα ρούχα και ότι όντως θα εμφανιστούν μαζί με τη Reebok Classic», συμπληρώνει η Genevieve Μajari, Creative Director του Fashion Workshop.  

Στόχος της συνεργασίας ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να δημιουργήσουν πρωτοποριακά designs και φρέσκες προτάσεις. Οι designers είχαν πλήρη ελευθερία και θετική διάθεση για να φέρουν εις πέρας ένα άκρως τολμηρό και challenging project. Έμπνευση τους, τα Reebok Classic outfits, στόχος, η ανατρεπτικότητα και η ικανότητα να ξεχωρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν δυναμικό και πρωτοποριακό.

«Το διάφανο υλικό, σε συνδυασμό με μεταλλικά ιριδίζοντα ρέλια, δημιούργησε ένα graphic στοιχείο που αγκάλιασε τα outfits της Reebok Classic. Το τελικό αποτέλεσμα μας έκανε όλους υπερήφανους και το ανατρεπτικό urban street style ήταν, πλέον, πραγματικότητα!», συμπληρώνουν οι φοιτητές του Fashion Workshop.

Την ώρα της παραγωγής.

Την ώρα της παραγωγής.

Του κάνει;

Του κάνει;

H σκληρή δουλειά των φοιτητών απέδωσε καρπούς. Όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες στο catwalk ξεχώρισαν τις διαφάνειες, το totally unexpected πάντρεμα κλασικών γραμμών και φουτουριστικών στοιχείων. Αν είσαι από εκείνους που τολμούν να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό, να πειραματίζονται με το look τους και να αλλάζουν συνεχώς στιλ, τότε αυτή η σειρά ήταν αφιερωμένη σε εσένα. Μπορεί τα έργα να μην διατίθενται προς πώληση -είναι μέρος της διδακτέας ύλης, αλλά οι αναπάντεχοι αυτοί συνδυασμοί έδωσαν έναν στιλάτο αέρα στη σκηνή του Madwalk, στις 27 Μαρτίου, όπου οι νεαροί σχεδιαστές είδαν τις δημιουργίες τους live, με τη μελωδική φωνή της Μαρίνας Σάττι να συνοδεύει τα μοντέλα.

https://www.youtube.com/watch?v=kwr3dePoiHo

DSC_7563
DSC_7684

«Φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου το ένδυμα δίνει χρώμα κι έκφραση ελευθερίας. Πειραματιζόμαστε συνεχώς και δοκιμάζουμε τα όριά μας. Μόδα για εμάς είναι η αντίληψη της ζωής και της δημιουργικότητας, ως αναπόσπαστο καθημερινό βίωμα εξέλιξης», αναφέρει η Genevieve Μajari.

Το όραμα της Reebok Classic ήταν να δοκιμάσει τη δύναμη της μέσα από την ανατρεπτική ματιά των νέων σχεδιαστών. Όλη η ομάδα της πιστεύει στη θέληση, την επιμονή και το ταλέντο των νέων σχεδιαστών και είναι δίπλα τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεχωρίσουν. «Δείχνοντας εμπιστοσύνη στους σχεδιαστές του αύριο, ανακαλύπτουμε τα επόμενά μας βήματα και δημιουργούμε τις τάσεις στο urban street style», συμπληρώνει η ομάδα της Reebok Classic.

Για να μη χάνεις τα νέα της Reebok Classic, μείνε συντονισμένος στο facebook.com/reebokgreece και στο instagram.com/reebokgreece.

DSC_7714
DSC_7490
DSC_7904
Header