ΑΓΟΡΑ

H Coca-Cola γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της και φέρνει το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store στην Ελλάδα!

Και μας προσκαλεί όλους σε ένα μεγάλο πάρτι στη Μαρίνα Φλοίσβου.
DT__1557

Η CocaCola φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου, γυάλινου μπουκαλιού της και μας προσκαλεί όλους σε ένα μεγάλο πάρτι! Από τις 29 Αυγούστου έως τις Σεπτεμβρίου, το εντυπωσιακό CocaCola Pop-Up Store θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, με πολλές εκπλήξεις για όλους!

Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της CocaCola, έχοντας διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, θα επισκεφθεί και τη χώρα μας. T-shirts, τσάντες, posters αλλά και πολλά αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Pop-Up Store.

IMG_6736
IMG_5835

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, personalized μπουκάλι Coca-Cola, να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών, και φυσικά να απολαύσουν άφθονη, παγωμένη CocaCola.

ND STUDIO_005

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα του Φλοίσβου, αφού το CocaCola Pop-Up Store έχει σκοπό να μας προσφέρει πολλές ακόμη δροσερές στιγμές απόλαυσης!

Γιατί τι κι αν ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του; Στην Ελλάδα είναι ακόμα καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του CocaCola PopUp Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της CocaCola στο Facebook.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.