Πριν λίγες μέρες βρέθηκα καλεσμένη στο launch της Grown Alchemist, μίας νέας σειράς περιποίησης με φυσικά, βιολογικά συστατικά, vegan και cruelty free. Όπως καταλαβαίνει κανείς δεν γινόταν να λείψω. Από πού μας έρχεται αυτό το brand; Από τη μακρινή Αυστραλία, όπου δημιουργήθηκε το 2008 από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει στη ζωή όλων των ανθρώπων, η φιλοσοφία του wellness, έσπευσαν να αναπτύξουν φόρμουλες συνέργειας μεταξύ βιολογίας και καλλυντικής χημείας, δημιουργώντας το “Biocompatible Beauty”.

Καθαρισμός, αποτοξίνωση και ενεργοποίηση είναι οι τρεις πυλώνες της Grown Alchemist και αν ρίξεις μια ματιά στην γκάμα των προϊόντων, που έχει, θα καταλάβεις αμέσως πως τους υπηρετεί πιστά και τους τρεις.  Όπως έμαθα κάθε σύνθεση Grown Alchemist που δημιουργείται δρα συνεργαζόμενη και σε συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις δερματικές λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, με τη βοήθεια των πιο προηγμένων και συμβατών με τα κύτταρα του δέρματος φυσικά συστατικά και άλλα προηγμένα υγροσκοπικά ενεργά στοιχεία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A targeted trio for healing hands. Perfectly packaged for effortless gifting. Head to the link in our bio to shop now. #grownalchemist #handcare #health #beauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nutricosmetics + Healthy Skin (@grownalchemist) στις

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com