Categories: ΜΟΔΑ

Η Greek Chic Handmades φέρνει το καλοκαίρι στα πόδια μας

Αν υπάρχει κάποιο  κομμάτι στις ντουλάπες μας που παραμένει σταθερή αξία στα καλοκαίρια μας αυτό είναι τα σανδάλια μας. Είναι εκείνα που σηματοδοτούν πως ξεκίνησαν οι πρώτες ζεστές ημέρες του χρόνου, μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί έως το βράδυ ενώ αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σουβενίρ όσων επισκέπτονται την Ελλάδα. Καθώς όμως κάθε τι διαχρονικό χρειάζεται και μια δόση ανανέωσης, μια ελληνική εταιρεία δερμάτινων χειροποίητων αξεσουάρ ήρθε να δώσει μια chic και ethnic πινελιά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα αγαπημένα μας άνετα υποδήματα.

Η Greek Chic Handmades εμφανίστηκε στην ελληνική και διεθνή αγορά πριν τέσσερα χρόνια, φιλοδοξώντας να καλύψει με τις δημιουργίες της, ένα κενό στο χώρο των καλοκαιρινών υποδημάτων. Μεταξύ των φτηνών «τουριστικών» σανδαλιών και των πανάκριβων brands, στόχο της ήταν να προσφέρει σε προσιτές τιμές ιδιαίτερες δημιουργίες με πραγματικά ποιοτικά υλικά, χειροποίητα δηλαδή και μοναδικά προϊόντα γνήσιου δέρματος. Ανταποκρινόμενη επίσης στη δίψα των καταναλωτών -όπως έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια- για “custom made” προϊόντα, η Greek Chic Handmades δίνει  τη δυνατότητα στους πελάτες της, μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα να παρέμβουν στο σχεδιασμό του προϊόντος, επιλέγοντας αυτό ακριβώς που τους ταιριάζει, σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο τους.

Το design ήταν το μεγάλο πάθος της εμπνεύστριας των Greek Chic Handmades, Ελευθερίας Τυράκη, αλλά αφοσιώθηκε πλήρως σ’ αυτό το 2013. Μέχρι τότε, παρακολουθούσε σεμινάρια ραπτικής και πατρόν ενώ στον ελεύθερο χρόνο της, πειραματιζόταν πάνω στα χειροποίητα δερμάτινα προϊόντα και σε νέα σχέδια. Νωρίτερα, αξιοποιούσε τις σπουδές τις αφού εργαζόταν για χρόνια ως ηχολήπτρια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να αφιερωθεί σήμερα σε κάτι που την συναρπάζει προσφέροντάς μας παράλληλα τα ιδανικά αξεσουάρ που ολοκληρώνουν  τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, είτε αυτές είναι πιο casual είτε πιο «βραδινές».

Τα σανδάλια και οι τσάντες Greek Chic Handmades είναι σχεδιασμένα σε κομψό modern bohemian ύφος με ethnic πινελιές που  η σχεδιάστριά τους εκτιμά πως αντιπροσωπεύουν ιδανικά το ελληνικό καλοκαίρι. Τα βασικά τους υλικά είναι ελληνικά και ιταλικά δέρματα άριστης ποιότητας, εγχώρια μεταξωτά υφάσματα και υφαντά τα οποία χρησιμοποιούνται για σανδάλια, τσάντες και περικάρπια, όλα δουλεμένα στο χέρι.

Περισσότερα Greek Chic Handmades μπορείτε να βρείτε στο e – shop της εταιρείας εδώ, στη σελίδα της στο Facebook αλλά και στο Instagram.
POPAGANDA