Categories: ΜΟΔΑ

Με τα Glutenfree Leggings δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρούχα μετά το μάθημα yoga

Υγιεινός  τρόπος ζωής -yoga – πρωτότυπα patterns. Αυτά είναι τα συστατικά που δημιούργησαν μια νέα σειρά ρούχων η οποία  στοχεύει στο να μας αποδείξει πως το stylish fitness look είναι ό,τι πιο φρέσκο ,νεανικό και άνετο μπορεί να υιοθετήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Αν λοιπόν δεν είχες φανταστεί ποτέ μέχρι σήμερα να φτάσεις στο βραδινό σου ραντεβού απευθείας μετά το γυμναστήριο, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη σειρά δύο γυναικών που ακολουθούν ακριβώς αυτή τη μέθοδο στην καθημερινότητά τους και σου προτείνουν να κάνεις το ίδιο με υφάσματα που υπόσχονται άψογη εφαρμογή και στυλ.

Tα Glutenfree Leggings δημιουργήθηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δύο φίλες έψαχναν τα ρούχα που θα της κάνουν να νιώθουν άνετα τόσο κατά τις ασκήσεις τους όσο και στις εξόδους τους, χωρίς όμως να είναι  πολυφορεμένα και βαρετά. Κάνοντας μαζί γιόγκα, η Μαρία Παπαιωαννίδη και η Αφροδίτη Πατρικίου ξεκίνησαν το δικό τους  brand με ιδιαίτερα κολάν -που δεν θυμίζουν όσα βλέπαμε στην αγορά μέχρι τώρα- άνετες βερμούδες, σορτσάκια και crop – top, σχεδιάζοντας στην αρχή μερικά κομμάτια για τις ίδιες και τις φίλες τους μέχρι που η φήμη τους διαδόθηκε και άρχισαν να δέχονται παραγγελίες από μαγαζιά. «Ξεκινήσαμε το δικό μας brand αφού εμείς οι ίδιες δεν μπορούσαμε  να βρούμε εκείνα τα κολάν στην Ελλάδα που να μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην γυμναστική  μέχρι και το βράδυ σε μια έξοδο. Άλλωστε, μέσα από τα social media, το healthy leaving έχει γίνει η είναι η μόδα της εποχής μας, είναι πολύ μεγάλη τάση στο εξωτερικό και έχει αρχίσει και ανεβαίνει και στην χώρα μας».

Δημιουργώντας κολάν με εμπριμέ σχέδια και ελαστικά, dry fit υφάσματα που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος, σκοπός τους είναι να δουν το συγκεκριμένο ρούχο να φοριέται σε κάθε περίσταση. «Αντιπροσωπεύουμε το σήμερα. Οι γυναίκες πλέον μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν και οι περισσότερες έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους κάποιο είδος γυμναστικής. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε στυλάτες γυναίκες που φροντίζουν το σώμα τους και αναζητούν αυτό το sporty stylish look που υποστηρίζουμε».

Με τι μπορούν όμως να συνδυαστούν τα Glutenfree Leggings προκειμένου να φορεθούν στην πόλη; «Με sneakers και χοντρά πουλόβερ κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και με μποτάκια με ankle boots για μια βραδινή εμφάνιση». Αναμένουμε λοιπόν και τη φετινή τους συλλογή η οποία περιλαμβάνει μια limited edition σειρά που αν και θα έχει λιγότερο χρώμα, θα παίζει για πρώτη φορά με τη δαντέλα και το βελούδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Glutenfree Leggings θα βρείτε εδώ και εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Ζωή Παρασίδη