Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Γιατί χρειάζεσαι δικό σου αυτοκίνητο όταν μπορείς να αλλάζεις ένα κάθε τέσσερα χρόνια;

Η LeasePlan αλλάζει το παρόν, με σεβασμό στο παρελθόν.

Αν ανήκεις κι εσύ στη γενιά τη δικιά μας, αυτή δηλαδή που έχει πατήσει τα τριάντα, με μερικούς να ατενίζουν τα σαράντα, τότε μάλλον αρκετές απ’ τις αναμνήσεις σου είναι και δικές μας. Έχεις δηλαδή πιθανότατα βάλει πορτοκαλάδα με cola στα party χορεύοντας Spice Girls, κάνοντας παράλληλα ψεύτικα τατουάζ που κολλάνε με νερό και που τα ανακάλυψες σε κάποια σακούλα με γαριδάκια. Τα πρωινά, αντάλλασσες τάπες κι αυτοκόλλητα αν ήσουν στο Δημοτικό και τεύχη του Milo Manara αν ήσουν στο Λύκειο. Έχεις δει ντέρμπι στο παλιό Καραϊσκάκη, χωρίς να είσαι απαραίτητα Ολυμπιακός, έχεις ακούσει μουσική από walkman κι έχεις ανταλλάξει κάρτες στο gameboy, ενώ όταν ακούς για κάποιο περιοδικό Μανίνα ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάνε. Ακόμη όμως κι αν δεν έχεις κάνει τίποτα απ’ τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι μεγάλωσες ακούγοντας διαρκώς από γονείς και συγγενείς: “Να έχεις κάτι δικό σου”, με επικρατέστερα ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο. Η γενιά μας, με άλλα λόγια, μεγάλωσε με το άγχος της ιδιοκτησίας, χωρίς να προλάβει να επεξεργαστεί αν όντως είναι κάτι που θέλει ή της ταιριάζει. Κάτι που – ευτυχώς – σήμερα, μπορεί να το διερευνήσει με νέους όρους.

Η νοοτροπία του “δικού μου” μέσου μεταφοράς, του “δικού μου” αυτοκινήτου εξελίσσεται! Χωρίς ίχνος ανταγωνισμού με τις μέχρι τώρα παραδόσεις, αλλά με ένα περισσότερο εκσυγχρονιστικό βλέμμα προς το αύριο που αν θέλουμε μπορεί να γίνει λιγότερο αγχωτικό και περισσότερο οικολογικό.

Μια βόλτα στην πόλη θα σε πείσει ότι εκατοντάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν με πολλά χρόνια “στην πλάτη τους” επιβαρύνοντας κι άλλο το περιβάλλον, όχι τόσο από επιλογή των ιδιοκτητών τους όσο λόγω μιας σειράς προβλημάτων με βασικότερο εκείνο της δυσκολίας αντικατάστασης τους, εξαιτίας του οικονομικού παράγοντα.

Το γάντι στην πρόκληση αυτή σηκώνει η LeasePlan, παίζοντας το δυνατό της χαρτί, εκείνο που ακούει στη φράση leasing ιδιωτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες και σε όλους, να αλλάζουμε το αυτοκίνητο μας κάθε τέσσερα χρόνια, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης του αυτοκινήτου με σταθερό μίσθωμα.

Θα μας πεις τώρα ότι δεν νιώθεις ακόμη πολύ εμπιστοσύνη με αυτήν τη διαφορετική συνθήκη που αντικαθιστά το άγχος με την απόλαυση την οδήγησης ενός νέου και ασφαλούς αυτοκινήτου – κι η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνουμε. Όπως είπαμε και πριν, ανήκουμε στην ίδια γενιά, εκείνη που αν δεν είναι κάτι “δικό μας” δεν θέλουμε να παρκάρει κάτω απ’ το σπίτι μας επιβαρύνοντας την τσέπη μας.

Η πραγματικότητα όμως ξεπερνά το παρελθόν με το παρόν να καταρρίπτει την πεποίθηση ότι το leasing ιδιωτών είναι ένα σπορ πιο ακριβό κι από εκείνο της αγοράς ενός αυτοκινήτου. Αυτό προφανώς δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε και το λέμε εμείς, αλλά προκύπτει αν κάνεις μία  απλή και προσεκτική εκτίμηση,  συνυπολογίζοντας σε βάθος τετραετίας τα κόστη αγοράς, το service και τη μικτή ασφάλεια. Τότε θα είναι εμφανές και σε εσένα πως το leasing ιδιωτών μπορεί να μην έχει καμία χρηματική διαφορά συγκριτικά με την αγορά αυτοκινήτου, ειδικά αν πρόκειται για ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπου το ακόμη πιο χαμηλό κόστος κατανάλωσης και οι παροχές του leasing κάνουν την επιλογή ακόμη πιο συμφέρουσα και ευέλικτη. 

Η παράδοση είναι ένα αδιαίρετο κομμάτι μας, απαραίτητο για το μέλλον μας. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην ποιότητα της ζωής μας, ειδικά όταν αυτή έχει τον τρόπο να εξελιχθεί, οδηγώντας σ’ έναν δρόμο που εκατομμύρια οδηγοί εμπιστεύονται, το leasing ιδιωτών. Με την LeasePlan να δεσμεύεται υπεύθυνα τη βελτίωση της καθημερινότητας μας και με  τη φροντίδα των ειδικών δεν χρειάζεται να έχεις πια κανένα άγχος, παρά μόνο να απολαμβάνεις την εμπειρία της οδήγησης.

Μόνο αυτός που σέβεται το χθες μπορεί να αλλάξει το σήμερα. Ίσως ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε ακριβώς σε αυτό το σημείο της αλλαγής, εκεί όπου το παρελθόν θα μπορέσει επιτέλους να αγκαλιάσει την εξέλιξη του σήμερα.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.