Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Τα Freebuds 3i της Huawei έκαναν την ημέρα μου στο γραφείο πιο παραγωγική από ποτέ

Η τεχνολογία φαίνεται πως τελικά έχει φροντίσει για όλα, αφού τα ασύρματα ακουστικά της Huawei, κατάφεραν και έφεραν και πάλι στην παραγωγικότητα στη δουλειά μου.

Δεν ξέρω ποιος πρωτοσκέφτηκε την ιδέα ενός open space γραφείου, αλλά μάλλον δεν το σκέφτηκε όσο έπρεπε. Θεωρητικά ένας τέτοιος χώρος προμοτάρει την πιο άμεση συνεργασία και ένα πιο χαλαρό περιβάλλον για τους εργαζόμενους. Στην πράξη όμως, σημαίνει πως θα πρέπει να δουλεύεις σε έναν χώρο, που μπαινοβγαίνει συνεχώς κόσμος και πάντα κάποιος μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο. Αν έχεις μπροστά σου deadline που πλησιάζει και πρέπει να συγκεντρωθείς, όλο το παραπάνω σκηνικό, μάλλον δυσκολεύει πολύ την δουλειά σου.

Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερή και όταν εξηγούσα σε έναν φίλο μου πόσο δύσκολο μου είναι να συγκεντρωθώ στο γραφείο εκείνος με ρώτησε πολύ φυσιολογικά γιατί δεν παίρνω ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, που να έχουν και λειτουργεία noise cancellation. Και αυτό έκανα. 

Μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα πως εκείνα που θα έκαναν πιο εύκολη τη ζωή μου στο γραφείο ήταν τα Huawei FreeBuds 3i. Το εργονομικό σώμα και τέσσερα εναλλακτικά μεγέθη σιλικόνης κάνουν την εφαρμογή τους αφτιά μου τέλεια και παρέχουν μια σταθερή και ασφαλή αίσθηση, κάθε φορά που τα φοράω. Ο υψηλής πιστότητας ήχος τους κάνει πολύ πιο ευχάριστη την ακρόαση της αγαπημένης μου μουσικής, κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο και θέλω να συγκεντρωθώ ή κάθε φορά που χρειάζεται να απομαγνητοφωνήσω μια συνέντευξη και δεν θέλω να χάσω καμία λέξη. Αυτό βέβαια, που με έχει μέχρι στιγμής ενθουσιάσει περισσότερο από κάθε άλλο τους χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα να ακυρώνουν κάθε ήχο που υπάρχει στο περιβάλλον που βρίσκομαι. Έτσι, όταν δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή ενεργοποιώ το noise cancellation και αφιερώνομαι αποκλειστικά σε αυτό που υπάρχει στην οθόνη του υπολογιστή μου, όσο δυνατά κι αν συζητάνε τριγύρω. 

Η θήκη τους είναι τόσο μικρή που χωρά σε κάθε τσέπη του σακιδίου, αλλά και στις πιο μικρές τσάντες, που συνηθίζω να χρησιμοποιώ όταν δεν πάω στη δουλειά. Η σύνδεση των Huawei FreeBuds 3i με το κινητό ή τον υπολογιστή μου γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου κάτι που με διευκολύνει πολύ, όταν θέλω να απαντήσω σε ένα τηλεφώνημα ή μια βιντεοκλήση. Εκείνο το feature βέβαια, που με έκανε να μην θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω άλλα ακουστικά είναι το γεγονός πως όλα γίνονται με ένα απλό άγγιγμα. Οι ενσωματωμένοι capacitive αισθητήρες τους κάθε μου άγγιγμα με ακρίβεια και πυροδοτούν τις αντίστοιχες εντολές. Για παράδειγμα, με ένα διπλό tap απαντάω ή τερματίζω μια εισερχόμενη κλήση ή σταματάω και ξεκινάω τη μουσική που ακούω, η οποία μπαίνει αυτομάτως σε pause με το που βγάλω τα earbuds από τα αφτιά μου. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.