Categories: DIGITAL STORIESLIFE

Το Facebook Messenger εμπλουτίζεται

Την περασμένη εβδομάδα το Facebook κατά λάθος «έβγαλε στον αέρα» την εφαρμογή Slingshot για iOS, έναν κλώνο του Snapchat, ωστόσο «κατέβηκε» γρήγορα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως εγκαταλείπει την ήδη διαδεδομένη εφαρμογή του, το Facebook Messenger για τα smartphones. Ίσως να πρόκειται για τη μόνη λειτουργία που έλειπε από την εφαρμογή τα τελευταία χρόνια: η αποστολή βίντεο.

Με την ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφορεί ήδη για iOS και Android (για τα Windows Phones δεν γνωρίζουμε ακόμα), οι χρήστες μπορούν πλέον να στέλνουν βίντεο διάρκειας μέχρι 15 δευτερολέπτων (όσο διαρκούν και τα βίντεο του Instagram). Ωστόσο, σε σύγκριση με το Snapchat, το βίντεο δεν διαγράφεται και μάλιστα δεν υπάρχει προεπισκόπηση, οπότε μόλις ο χρήστης αφήσει το δάχτυλό του από το κουμπί που τραβάει το βίντεο, αυτό στέλνεται αυτόματα στον συνομιλητή του.

Για τις γκριμάτσες και τα αστεία βίντεο του εαυτού μας, εμείς θα περιμένουμε να δούμε και το Slingshot, μιας και τα βίντεο θα διαγράφονται. Ωστόσο, μέχρι τότε θα είναι μια καλή εναλλακτική το Messenger.

Στέφανος Αντωνίου

Share
Published by
Στέφανος Αντωνίου