Categories: SPONSORED

Επισκεφθήκαμε την πρώτη cashless επιχείρηση στην Ελλάδα!

Εδώ και δύο μήνες λειτουργεί η πρώτη ελληνική επιχείρηση που επέλεξε να ‘εξευρωπαϊστεί’ και να καταργήσει τα μετρητά, τα ταμεία και οποιαδήποτε συναλλαγή με χρήματα! Η Ακαδημία Tennis Square είναι η πρώτη που ακολουθεί το παράδειγμα τόσων άλλων εμπόρων στο εξωτερικό και τολμά να βαφτιστεί ‘cashless. Οι νέοι επιχειρηματίες & προπονητές, Τριάντης Αποστόλης και Φιλίππου Δημήτρης βρίσκονται πισω από την καινοτόμα επιχείρηση στο Μαρούσι, που διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, ιδανικές για να προσφέρει στα μέλη της μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία.

Την πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζει η MasterCard, παρέχοντας την τεχνολογία και την εμπειρία του δικτύου της, δίνοντας στην Tennis Square ό,τι χρειάζεται για τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε όλους τους χώρους και για όλες τις υπηρεσίες της ακαδημίας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και εύκολα, και αποκλειστικά με τη χρήση καρτών. Είτε πρόκειται για ανέπαφες συναλλαγές, είτε για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση σταθερών ή mobile POS τερματικών, τα μέλη της Tennis Square απολαμβάνουν ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές σε κάθε τους δραστηριότητα στην ακαδημία.

Πιο απλά, πληρώνεις τα πάντα με την κάρτα σου, σε οποιοδήποτε χώρο της Ακαδημίας, ακόμα και μέσα στο γήπεδο μόλις τελειώσεις την προπόνησή σου, μιας και τα ειδικά φορητά POS τερματικά λειτουργούν με ασύρματη σύνδεση παντού.

Τα μέλη και οι επισκέπτες της Tennis Square πρέπει απλά να έχουν μαζί τους την κάρτα τους (credit, debit, prepaid), συνήθεια που στην αρχή ξένισε τον κόσμο –σύμφωνα με τον Αποστόλη και τον Δημήτρη – αλλά πολύ γρήγορα υιοθετήθηκε χωρίς καμία δυσκολία. Πλέον, όπως τονίζουν οι ίδιοι, τα μέλη τους έχουν εξοικειωθεί απόλυτα με το περιβάλλον συναλλαγών χωρίς καθόλου μετρητά και αναγνωρίζουν την ευκολία, την ασφάλεια και την ταχύτητα που απολαμβάνουν σε οποιαδήποτε πληρωμή.

Η Tennis Square powered by MasterCard, εκτός από έναν πρότυπο αθλητικό χώρο , αποτελεί και παράδειγμα ενσωμάτωσης της καινοτομίας, τόσο στις εγκαταστάσεις του, όσο και στο συνολικό τρόπο λειτουργίας του.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας σχολίασε σχετικά: «Για την MasterCard, η Tennis Square αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πως η εταιρία αντιμετωπίζει τις εξελίξεις στο χώρο της λιανικής, καθώς και το μέλλον της εμπειρίας των καταναλωτών, σε έναν κόσμο χωρίς μετρητά, αυτόν των ‘Cashless Pioneers’. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί χωρίς μετρητά, την Tennis Square. Δίνουμε έτσι στην ακαδημία τα εφόδια ώστε να αναπτύξει περαιτέρω τη λειτουργία της, αξιοποιώντας τις δεξιότητες, την τεχνολογία και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της MasterCard».

Οι Αποστόλης Τριάντης και Δημήτρης Φιλίππου, συνιδιοκτήτες της ακαδημίας Tennis Square, δήλωσαν επίσης, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή, καθώς ανέκαθεν υιοθετούσαμε την καινοτομία στη λειτουργία της ακαδημίας μας, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ταχύτητα και η ευκολία στις συναλλαγές ήταν πάντα πρωταρχικό ζητούμενο σε ένα χώρο άθλησης, όπου οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και απαιτητικοί και το περιβάλλον ιδιαίτερα δυναμικό. Σε αυτό το νέο περιβάλλον που καταργεί τα μετρητά, όλες οι συναλλαγές είναι πιο γρήγορες και πιο εύκολες, ενώ οι πελάτες μας αισθάνονται πιο ασφαλείς χωρίς την υποχρέωση να φέρουν μετρητά. Τέλος, τόσο εμείς όσο και τα μέλη μας, απολαμβάνουμε τα οφέλη από την πλήρη διαφάνεια στις συναλλαγές. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη ελληνική επιχείρηση που κάνει αυτό το βήμα, καθώς αυτό τοποθετεί επίσης την ακαδημία μας στο παγκόσμιο δίκτυο των επιχειρήσεων της MasterCard, ‘Cashless Pioneers’».

 

Σχετικά με την MasterCard

Η MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες πληρωμών και τεχνολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του πιο γρήγορου δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών παγκοσμίως, μέσω του οποίου διασυνδέει καταναλωτές, εμπόρους, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Τα προϊόντα και οι λύσεις της MasterCard κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές – όπως τα ψώνια, τα ταξίδια, τη διαχείριση μιας επιχείρησης και των οικονομικών της – πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές για όλους. Παρακολουθείστε τα νέα μας στο Twitter@MasterCardNews, ακολουθήστε μας στο Facebook, συζητείστε μαζί μέσα από το CashlessPioneersBlog και γίνετε  συνδρομητήςστο ενημερωτικό μας δελτίο.

 

Σχετικά με την TennisSquare

Η TennisSquareιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αθλητικής και ψυχαγωγικής εκπαίδευσης. Ιδρυτές της είναι οι Τριάντης Αποστόλης και Φιλίππου Δημήτρης, δύο έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές με διεθνές πιστοποιητικό PTR (Professional Tennis Registry), απόφοιτοι της Σχολής Προπονητών Αντισφαίρισης της Γ.Γ.Α. και πρώην αθλητές τένις με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή η ακαδημία αριθμεί 270 ενεργά μέλη, ανάμεσα τους παιδιά και ενήλικες, λειτουργώντας τμήματα baby tennis (3-4 ετών), mini tennis (5-8 ετών), προ-αγωνιστικά (9-10 ετών), αγωνιστικά juniors (10-18 ετών), fun tennis juniors & fun tennis ενηλίκων.

http://tennissquare.gr/

https://www.facebook.com/tennissquare.gr?ref=ts&fref=ts

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή