Categories: ΜΟΔΑ

Ekeini: Ένα brand θέλει να μας συνοδεύσει στους ηλιόλουστους προορισμούς της καρδιάς μας

Οι ρευστές σιλουέτες, τα αποκλειστικά, εντυπωσιακά prints και η σοφιστικέ πολυτέλεια βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας ενός ελληνικού brand που εστιάζει στον καθαρό, διαχρονικό σχεδιασμό.

«Ekeini ζει έντονα, είναι εκλεκτική, λατρεύει τα ταξίδια.  Ekeini αγαπάει την τέχνη, εκφράζεται μέσα από τη μόδα, ζει για το καλοκαίρι», έτσι είναι η γυναίκα που έχει φανταστεί, εκείνη στην οποία απευθύνεται η σχεδιάστρια που λάνσαρε το Ιούνιο του 2015 το δικό της fashion label με το όνομα Ekeini στην Αθήνα.

Από τότε μέχρι σήμερα, το Ekeini διαμορφώνεται με εκλεπτυσμένες συλλογές για κάθε σύγχρονη, κομψή γυναίκα, «για την κοσμοπολίτισσα που με σύμμαχο μια δυνατή, resort wear γκαρνταρόμπα ταξιδεύει στους ηλιόλουστους προορισμούς της καρδιάς της».

Η δημιουργός, με σπουδές και καριέρα στον μοντέρνο χορό και το pilates, ζει για πολλά χρόνια μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Ταξιδεύοντας για πάνω από 25 χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική, οι εμπειρίες και  οι εικόνες που συλλέγει την οδηγούν στη δημιουργία κομματιών με διαχρονικό χαρακτήρα και μοναδικό στυλ. 

Η συνεχής ενασχόληση με τη μελέτη της ανθρώπινης κίνησης και τη γλώσσα του σώματος σε συνδυασμό με το προσωπικό της γούστο γίνονται αφετηρία για τη δημιουργία του Ekeini, ενός luxury resort wear brand με ισχυρή ταυτότητα που αποθεώνει το γυναικείο σώμα με διακριτική, αισθησιακή θηλυκότητα κι αποτελεί μια νέα πρόταση στον χώρο της ελληνικής μόδας.

«Γεμάτη αφηγήσεις και καλοκαιρινές αναμνήσεις από την καυτή άμμο και την θαλασσινή αύρα και συχνά εμπνευσμένη από τον κόσμο της τέχνης»,  η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 Ekeini αντανακλά το προσεγμένο design, την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και ένα sophisticated lifestyle που αποτελούν το DNA του brand.

 Τα prints με μεγάλη έμφαση στο χρώμα, οι ελεύθερες πινελιές στα arty μοτίβα και οι αναφορές στην μαγεία της φύσης και την γοητεία του ζωικού βασιλείου συνομιλούν με τις αέρινες, μεταξωτές υφές και τις λιτές γραμμές δημιουργώντας τις πιο κολακευτικές σιλουέτες.

«Σε μια ισορροπημένη εναλλαγή επίκαιρου και διαχρονικού, αισθησιασμού και δυναμισμού, κάλυψης και αποκάλυψης, κάθε κομμάτι της συλλογής κάνει μια ισχυρή δήλωση για την γυναίκα που το φοράει υπογραμμίζοντας την αξεπέραστη υπεροχή της θηλυκότητας», κατά τη δημιουργό του brand. 

Περισσότερες πληροφορίες για το brand Ekeini θα βρείτε εδώ.
Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.