Categories: SPONSORED

Dickies x Eastpak: Φέρνοντας το αυθεντικό πνεύμα των δραστηριοτήτων εκτός σπιτιού στην πόλη

Η Dickies και η Eastpak, δύο εμβληματικές μάρκες με μακροχρόνια παρουσία και κληρονομιά στις Η.Π.Α. μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ποιότητα, την αντοχή και την αυθεντικότητα. Αυτά είναι και τα στοιχεία που τις έφεραν κοντά, σε μια μοναδική συνεργασία, για τη δημιουργία μίας νέας συλλογής.

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους: τα προϊόντα της συλλογής συνδυάζουν τις λειτουργικές φόρμες της Eastpak, με τα αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Dickies – που είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά αμερικάνικα ρούχα εργασίας- και διατηρούν την ίδια στιβαρή απλότητα που, από το 1922, έκαναν την Dickies συνώνυμο τους. 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα 3 κλασικά Dickies χρώματα: Dickies Brown Duck, Dickies Black, και Dickies Khaki. 

PADDED PAK’R Με σχήμα που παραμένει αμετάβλητο από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν 40 χρόνια, το κλασικό σακίδιο πλάτης Padded Pak’r® αποτελεί την ιδανική φόρμα για τη συλλογή που είναι εμπνευσμένη από την ολόσωμη φόρμα εργασίας.Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Dickies, συμπεριλαμβανομένου του ανθεκτικού υφάσματος τριπλής ραφής, την καρό εσωτερική επένδυση και τα επιπλεόν λειτουργικά χαρακτηριστικά, όπως τη θήκη για εργαλεία και μεταλλικά εξαρτήματα. 

BUNDEL Το oversize τσαντάκι μέσης χαρακτηρίζεται από άφθονο πνεύμα λειτουργικότητας ούτως ή άλλως. Έρχεται να ολοκληρωθεί με τα κλασικά στοιχεία σχεδιασμού της Dickies, όπως τα ίδια ανθεκτικά πλεκτά υφάσματα που βρέθηκαν στα αυθεντικά ρούχα εργασίας, την χαρακτηριστική καρό επένδυση και την ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης με πλούσια επενδυμένο ιμάντα για μέγιστη άνεση. STAND+ 

Η λειτουργική απλότητα και το διαχρονικό στυλ του κλασικού duffle συνδυάζονται με τα ανθεκτικά καρό υφάσματα της Dickies. Το Stand+ έρχεται στα 3 χρώματα Dickies και ολοκληρώνει αυτή τη μοναδική συλλογή. Διαθέτει έναν μεγάλο εσωτερικό κύριο χώρο με τσέπες πολλαπλών χρήσεων, ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου, ενισχυμένες λαβές μεταφοράς και τα λογότυπα Dickies x Eastpak συνδυαστικά. 

Η συλλογή Dickies x Eastpak είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

Σχετικά με την Eastpak Από το 1952, η Eastpak δημιουργεί τσάντες που εμπνέουν τον κόσμο για την μετακίνησή του. Ξεκινώντας ως ένας κατασκευαστής στρατιωτικών τσαντών και σακιδίων για τον αμερικάνικο στρατό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand για τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και κινούνται μέσα στην πόλη. Από το 2000, η Eastpak αποτελεί brand του χαρτοφυλακίου των διεθνών εμπορικών σημάτων της VF, με την ίδια δέσμευση προς την ποιότητα που έκανε την Eastpak διάσημη. Το brand συνεχίζει να διατηρεί αυτή την ποιότητα σε όλο το εύρος των μοντέρνων και λειτουργικών backpacks, τσαντών ώμου, ταξιδιωτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Δίνοντας στους ανθρώπους την ελευθερία να βιώσουν τον δικό τους κόσμο, όπως ποτέ άλλοτε. 

Σχετικά με την Dickies Ο Williamson-Dickie Mfg. ξεκίνησε ως ένας μικρός κατασκευαστής ρούχων εργασίας και σήμερα έχει γίνει ηγέτης της συγκεκριμένης αγοράς παγκοσμίως. Οι αυθεντικοί αφοσιωμένοι καταναλωτές επηρέασαν τον υπόλοιπο κόσμο και κατέστησαν την Dickies ως το εμπορικό σήμα που υπηρετεί απόλυτα αυτό τον σκοπό. Η Dickies έχει γίνει κάτι πολύ περισσότερο από τον απλό όρο των ‘ρούχων για να εργαστεί κανείς’. Έχει γίνει κομμάτι πολλών διαφορετικών τρόπων έκφρασης και του συγκεκριμένου τρόπου ζωής. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, σχεδόν 100 χρόνια μετά την εισαγωγή της εταιρείας, οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, είτε είναι tattoo artists, skaters, κατασκευαστές ποδηλάτων ή κατασκευαστές γενικότερα, εξακολουθούν να έχουν τη Dickies ως τη νο.1 επιλογή τους όταν πρόκειται για ανθεκτικά, λειτουργικά, στιβαρά ενδύματα που είναι κομψά αλλά ποτέ φανταχτερά: ποιοτικά ρούχα για σκληρά εργαζόμενους! 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA