Η Παρασκευή είναι μια μέρα που έχει καθιερωθεί ως casual. Δε θα συνέβαινε ποτέ αυτό αν δεν ερχόταν το Σαββατοκύριακο. Και γιατί να γίνεσαι casual πριν και όχι μετά το ΣΚ; Δηλαδή, τι γίνεται την Πέμπτη; Πατάς ένα κουμπί και βγαίνεις casual; Ε, όχι δα. 

Ενώ τη Δευτέρα! Έχεις ξεκουραστεί, έχεις πάει τις βόλτες σου, έχεις κάνει τις φρισταϊλιές σου, έχεις το casual μέσα σου, δεν το βγάζεις με το ζόρι. Έτσι, έχει έρθει η ώρα οι Δευτέρες να δικαιωθούν, να γίνουν Casual Monday και φροντίζουν γι’ αυτό οι freestylers.

Ποιοι είναι οι freestylers θα ρωτήσεις και πολύ καλά θα κάνεις.

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν αφήνουν τις κοινωνικές νόρμες να τους κάνουν να χάνουν τις ημέρες. Είναι εκείνοι που ξυπνάνε τη Δευτέρα με όρεξη και χαμόγελο, αποφασισμένοι να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο και να περάσουν όσο τέλεια θα περνούσαν και το Σάββατο. Γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι η Δευτέρα είναι η προέκταση του Σαββάτου. Αφήνουμε κουστούμια και γκρίνιες και γινόμαστε casual (τ’ ακούς Παρασκευούλα;) 

Η Δευτέρα κακώς θεωρείται κάτι αρνητικό επειδή σημαίνει την αρχή της εβδομάδας, άρα και την επιστροφή στο σχολείο ή στη δουλειά. Από την άλλη για τους freestylers ορθώς σημαίνει την αρχή της διασκέδασης. Ντύνονται casual, φοράνε τ’ ακουστικά τους και σιγοτραγουδάνε καθώς περπατούν στους δρόμους της πόλης με μια ΑΜΣΤΕΛ FREE στο χέρι. Και φυσικά πάντα χαμογελάνε.

Είναι στο χέρι σου να δώσεις μια διαφορετική χροιά στη Δευτέρα σου. Το mood δεν χρειάζεται να είναι κατσούφικο και θλιμμένο.

Στο διάλειμμα της δουλειάς κάνε σχέδια για το που θα πας βόλτα με την παρέα σου όταν σχολάσεις, βρες μια ωραία παράσταση να δεις, πήγαινε σινεμά και φάε ποπ-κορν και νάτσος (ναι και ποπ-κορν και νάτσος), κανόνισε να πας για μεζέδες και ΑΜΣΤΕΛ FREE με τα φιλαράκια σου. Οι freestylers δεν γυρνάνε σπίτι τη Δευτέρα μετά τη δουλειά, αφού είναι η αγαπημένη τους μέρα και την ζουν από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Δες το κι αλλιώς, τη Δευτέρα δεν θα χρειαστεί να κάνεις κύκλους γύρω από το κέντρο μέχρι να βρεις τραπέζι να κάτσεις, ούτε αγχώνεσαι ότι η ταινία που θες να δεις είναι sold out. Τη Δευτέρα, όλο το σινεμά είναι δικό σου και τα μαγαζιά του κέντρου σε περιμένουν πως και πως. 

Γι’ αυτό σου λέω, δώσε μια ευκαιρία σε αυτήν την τόσο αδικημένη μέρα.

Γίνε freestyler και μην μπαίνεις σε κουτάκια. Τα κουτάκια είναι βαρετά και εσύ είσαι πολύ κουλ γι’ αυτά. Τόσο κουλ όσο και η Δευτέρα, γιατί είναι όλη δική σου, μέχρι τουλάχιστον να ανακαλύψουν και οι υπόλοιποι πόσο ωραίο είναι να είσαι freestyler και να ζεις τις Δευτέρες…