Λίγο μόλις καιρό μετά την φωταγώγηση της πλατείας Carrousel στο Παρίσι και την εικαστική προβολή στην πρόσοψη ενός από τα πιο iconic κτίρια της Αθήνας, το Hilton Athens, το grid βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο. Με αφορμή τα εννέα εντυπωσιακά ολοκαίνουρια colorways της disruptively simple πρότασης από τα adidas Originalsτο grid «πυροδοτεί» μια ιδιαίτερη έκθεση τέχνης, εξερευνώντας τα όρια της δημιουργίας και της αυθεντικότητας ακόμα μια φορά απλά για να τα ανατρέψει με τον μοναδικό του τρόπο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του.


Αυτή τη φορά, στην «πρώτη γραμμή» βρέθηκε o Visual artist Graphic designer Simek, aka Χρήστος Τζαφέρος, ένας σύγχρονος creator με έδρα την Αθήνα και portfolio γεμάτο  με έργα και murals σε ενδιαφέρουσες γεωμετρίες και με έντονο urban χαρακτήρα, στοιχεία που αποτυπώνονται και στη design φιλοσοφία του sneaker.


Στο 2οdrop του DEERUPT, στις 5 Ιουλίου ο Simek εγκαινίασε την έκθεση στο adidas Originals store Athens, δημιουργώντας μπροστά στους creators της Αθήνας disruptively simple έργα, που κάνουν ευθεία αναφορά στο grid. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι  ανάμεσα στους οποίους οι Rec the band, o Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Αναστάσιος Ράμος, ο Γιώργος Κελέφης, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Κώστας Τσούρος, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εννέα καινούργια  colorways του Deerupt, σε custommade συσκευασία επιμελημένη από τον visual artist.

Η έκθεση με τα έργα του Simek, που επανασυστήνει το adidas Originals store Athens (Αθηναϊδος 5 & Καλαμιώτου) από concept store σε urban space, θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως την 1η Αυγούστου.

#DEERUPT

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.