Categories: ΜΟΔΑ

Φοράμε τα νέα RS-X Tracks της Puma και χορεύουμε στο Coachella

Κάθε μουσικόφιλος που σέβεται τον εαυτό του έχει ονειρευτεί πολλές φορές να μπορούσε να πάει στο Coachella, ένα από τα αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερα ετήσια ραντεβού της μουσικής που πιάνει πάντα τον παλμό του τώρα. Οι πιο τυχεροί κιόλας, έχουν επισκεφθεί το φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στο Ίντιο της Καλιφόρνια. 

H φετινή διοργάνωση ήταν χωρισμένη σε δύο τριήμερα: 12-14 και 19-21 Απριλίου. Βλέποντας το φωτογραφικό υλικό μετά πραγματικά ζηλέψαμε που δεν ήμασταν εκεί μιας και τι δεν είχε!

Από την ποπ σταρ Arianna Grande μέχρι το νέο κορίτσι θαύμα Billie Eilish κι από το αστέρι της Ισπανίας, Rosalia που εμφανίστηκε μαζί με τον J Balvin μέχρι τη «Βασίλισσα του Rap», Nicki Minaj, το φεστιβάλ ήταν πιο hot από ποτέ.

Το Coachella βέβαια δεν είναι μόνο ένα μουσικό φεστιβάλ, αλλά ένας χώρος συνάντησης που συνομιλεί με την κουλτούρα και τη μόδα του σήμερα σε όλες τις εκφάνσεις τους. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό και η Puma και μάλιστα με το νεότερο μέλος της σειράς RS, το RS-X Tracks.

Τα RS (Running Shoes) έχοντας κάνει την πρώτη εμφάνισή τους τη δεκαετία του ’80 μπορούν να θεωρηθούν τα πλέον διαχρονικά sneackers. Κι αν όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα RS η Puma τα κατασκεύασε με σκοπό το τέλειο cushioning τους να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δρομέων, έκτοτε έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι του urban στυλ.

Σήμερα το RS ξαναγεννιέται με totally updated σιλουέτα, lifestyle χαρακτήρα και εντυπωσιακές δυνατότητές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όσοι τα εμπιστεύονται δεν θέλουν να τα αποχωριστούν.

Το RS-X Tracks που αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας RS, γνωρίζοντας καλά την ιστορία του, νιώθει βέβαιο για το μέλλον του, με τον πλέον ανατρεπτικό και εντυπωσιακό τρόπο. Και επειδή ο χορός και η ορθοστασία των μεγάλων φεστιβάλ χρειάζονται άνετα παπούτσια, τα RS-X Tracks φέτος βρίσκονται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου: από το Woodstock μέχρι φυσικά το Coachella. Έτσι γιορτάζει τη μοναδική του καινοτομία με τον καλύτερο τρόπο: με πολλή μουσική. 

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε στους μοναδικούς παστέλ συνδυασμούς για γυναίκες και σε πιο έντονους χρωματισμούς για τους άντρες.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε κι εμείς το δικό μας ζευγάρι RS-X Tracks; Ολόκληρο Coachella και τόσες μέρες χορού δεν μπορούν να έχουν άδικο…

Τα RS-X Tracks της PUMA είναι διαθέσιμα στα PUMA Stores (Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ – Κολωνάκι, Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 36) καθώς και επιλεγμένα sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.
Follow #PUMAGreece online: Facebook: PUMA Sportswind , Instagram: sportswind_gr
Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή