Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaWELLNESS

Cico diet: H νέα δίαιτα που υπόσχεται να σε αδυνατίσει, ενώ τρως τα πάντα

Χάνεις όντως κιλά;

Αν αρχίζουμε και ψάχνουμε στο διαδίκτυο θα βρούμε χιλιάδες δίαιτες, οι οποίες υπόσχονται γρήγορη απώλεια κιλών χωρίς μεγάλο κόπο. Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος στα κοινωνικά δίκτυα, για τη δίαιτα που ακούει στο όνομα CICO.

Οι οπαδοί της συγκεκριμένης δίαιτας είναι πολλοί και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που την ακολούθησαν. Χαρακτηριστικά ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε «Για χρόνια πίστευα ότι η απώλεια βάρους απαιτούσε έντονη άσκηση και κοτόπουλο με σαλάτα, μέχρι που ξεκίνησα τη CICO diet και έχασα κιλά, τρώγοντας ό,τι ήθελα.»¨

Τι είναι όμως η δίαιτα CICO;

Το ακρωνύμιο σημαίνει “calories in, calories out” και στηρίζεται στο σκεπτικό ότι για να χάσεις βάρος πρέπει απλώς να παίρνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις με τις καθημερινές σου δραστηριότητες αλλά και για τις ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή και η διατήρηση της θερμοκρασίας. Οι υπέρμαχοι της CICO υποστηρίζουν ότι δεν έχει σημασία αυτό που τρώμε, αρκεί να δημιουργείται θερμιδικό έλλειμμα. Άρα μπορούμε να τρώμε κάθε μέρα τηγανιτές πατάτες και πίτσα και να χάνουμε κιλά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.