Categories: SPONSORED

Το Choco Cool στέλνει το πάθος σου στην κορυφή

Είσαι νέος άνω των 18 ετών; Τολμάς να αναδείξεις τις κλίσεις και τα ταλέντα σου για να εξελίξεις αυτό που σε παθιάζει και να το φτάσεις στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της επιτυχίας; Με το CHOCO COOL, η κορυφή σου ανήκει. Το σοκολατούχο γάλα της ΟΛΥΜΠΟΣ λατρεύει τις προκλήσεις και θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Εάν μέχρι σήμερα τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις “προσγείωναν” απότομα οι οικονομικές δυσκολίες, εάν είσαι κι εσύ ένας από εκείνους που χρησιμοποιούν μπανάνες και αποσμητικά στη θέση ενός μικροφώνου, τώρα ξέρεις πως έχεις την ευκαιρία να τα αντικαταστήσεις με ένα αληθινό μικρόφωνο και να αφήσεις το ταλέντο σου να εκτονωθεί. Με τη βοήθεια του Choco Cool όλα αποδεικνύονται δυνατά, αρκεί να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι.

Πλέον τίποτα δε φαντάζει ακατόρθωτο! Εάν σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις προετοιμασία για τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας σε 30 ημέρες, αν θέλεις να δημιουργήσεις την πιο φαντασμαγορική και αλλόκοτη ταινία μικρού μήκους και αναζητάς τα έξοδα παραγωγής, εάν θέλεις να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στο εξωτερικό και αναρωτιέσαι πως θα καλύψεις ένα μέρος των εξόδων του, εάν λύνεις κάθε γρίφο και μαθηματική άσκηση με τα μάτια κλειστά, ή έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποιημένος με τον εαυτό σου μόνο αν τον δεις να “ροκάρει” πάνω στη σκηνή, μπορείς να μπεις στο www.ksexorise.gr και μέσα από μία απλή διαδικασία να κάνεις ακόμη και την πιο τρελή σου φαντασίωση πραγματικότητα.

Το μόνο που χρειάζεται για να διαγωνισθείς είναι το πάθος, η τρέλα και η όρεξη για δημιουργία. Μπαίνοντας μέχρι και τις 05/01 στην ιστοσελίδα, μπορείς να ανεβάσεις και να καταθέσεις από ένα video, στο οποίο θα παρουσιάζεις και θα αναδεικνύεις το ταλέντο σου δίχως όρια.

Την Τετάρτη 10/01/2018 θα παρουσιαστούν τα 10 καλύτερα video, από τα οποία το κοινό θα ψηφίσει τους 3 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν τα υλικά δώρα της επιλογής τους, συνολικής αξίας έως 3.000 ευρώ με τη βοήθεια του Choco Cool, με στόχο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Την Παρασκευή 19/01 η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί, ώστε να αναδειχθούν οι τρεις τυχεροί νικητές!

Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου την online καμπάνια που δημιούργησε για ‘σένα το Choco Cool, για να πάρεις μία γεύση από ορισμένες από τις ποικίλες, ξεχωριστές «ικανότητες» που κάποιος μπορεί να έχει, με τη βοήθεια του ambassador Γιώργου Λέντζα και… μπες με τη σειρά σου στο πεδίο μάχης για να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις!

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα