Ήλιος, θάλασσα, ακρογιαλιές και παρέες να διασκεδάζουν. Αυτό είναι πάνω κάτω το ελληνικό καλοκαίρι και το μόνο που του λείπει για να απογειωθεί εντελώς, είναι ένα ωραίο κοκτέιλ. Γιατί σε ένα καλοκαίρι, όπως το ελληνικό, δεν αρμόζουν βαρετές καταστάσεις και πόσο μάλλον βαρετά ποτά.

Για τις καταστάσεις δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, είναι μάλλον στο χέρι σας, για τα ποτά όμως υπάρχουν τα Three Cents, φτιαγμένα ειδικά για να απογειώνουν το ποτό και τα κοκτέιλ σας. Κι αν είστε ο άτυχος που οδηγεί, να ξέρετε ότι απολαμβάνονται ιδανικά και μόνα τους.

Στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης την δεκαετία του 1920, ο κόσμος μην μπορώντας να πιει και μην θέλοντας προφανώς να διακινδυνεύσει να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όσο κι αν αυτά είναι για τους λεβέντες, αν πήγαινε σε ένα από τα χιλιάδες μπαρ που πωλούσαν παράνομα αλκοόλ, στράφηκε στα soda bars.

Εκεί μπορούσαν να απολαύσουν άφθονες μπουρμπουλήθρες για μόλις δυο cents και αν ήθελαν να το ρίξουν έξω, προσέθεταν και γεύση στην σόδα τους για μόλις ένα cent παραπάνω. Εξ’ ου και τα Three Cents, λοιπόν. Ευτυχώς το 2018 δεν έχουμε ποτοαπογόρευση, οπότε μπουρμπουλήθρες και αλκοόλ γίνονται ένα στο ποτήρι σας κι εσείς απολαμβάνετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεύσεων. 

Τα Three Cents δημιουργήθηκαν από bartenders και δεν θα μπορούσαν παρά να είναι η τέλεια συνοδεία για το καλοκαίρι σας. Ο Βασίλης Καλαιτζής, ο Γιώργος Τσιρίκος, ο Δημήτρης Νταφόπουλος και ο Γιώργος Μπάγκος, με πολλά χρόνια πίσω από τις καλύτερες μπάρες της χώρας, είδαν ότι κάτι έλειπε από την ελληνική αγορά όσον αφορά στα ποτά και τα κοκτέιλ και έχοντας ως έμπνευση το αναψυκτικό γκρέιπφρουτ που είχε δημιουργήσει λίγο καιρό πριν ο Γιώργος Μπάγκος, αποφάσισαν να φτιάξουν τα πρώτα ελληνικά Premium αναψυκτικά που λειτουργούν ως mixers για να απογειώσεις τα cocktail και τα long drinks σου ή ακόμα καλύτερα να τα πιεις σκέτα! Έχουν διακριτικά φυσικά αρωματικά βότανα, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά, που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του ποτού ισορροπώντας το και χωρίς να το επισκιάζουν.

Οι δημιουργοί των Three Cents, Βασίλης Καλαιτζής, Γιώργος Τσιρίκος, Δημήτρης Νταφόπουλος και Γιώργος Μπάγκος.

Αν αναρωτιέστε όμως, ποιο είναι το μυστικό που κάνει τα Three Cents τόσο μοναδικά, η απάντηση είναι απλή όπως όλα τα ωραία πράγματα, αφού κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και στην υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, αυτή την τόσο μαγική μπουρμπουλήθρα, που μπορεί και δίνει ζωντάνια στο ποτό μέχρι την τελευταία του σταγόνα, δημιουργώντας ένα ξέφρενο πάρτι στο στόμα σας. Οπότε ακόμα κι αν είστε στο βαρετό σας γραφείο, ανοίξτε ένα Three Cents, κατά προτίμηση το Gentleman’s Soda με περγαμόντο και μανταρίνι και «χορέψτε» μόνοι σας μπροστά από τον υπολογιστή.

Προς θεού όχι κυριολεκτικός χορός! Αν όμως φοβάστε ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο λίκνισμα, τότε πάρτε μια Ginger Beer, φτιαγμένη από ρίζα τζίντζερ, μπαχαρικά και φυσικά το καλύτερο νερό από φυσική πηγή, και φανταστείτε πως βρίσκετε σε μια από τις γαλάζιες παραλίες της χώρας μας. Ε, κι αν είστε μεγάλη καρδιά, μοιραστείτε το μυστικό σας, που τώρα έρχεται και σε πιο μεγάλο μπουκάλι, με τον συνάδελφο που αναστενάζει στο παραδίπλα γραφείο. 

Το γραφείο ευτυχώς δεν κρατάει για πάντα. Πάρτε λοιπόν, τον συνάδελφο ή και όλους τους συναδέλφους, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαρ και ζητήστε το σας ποτό ή κοκτέιλ, στο οποίο έχετε αδυναμία, με τις μαγικές μπουρμπουλήθρες των Three Cents.