Categories: GADGETS

Ασύρματα ακουστικά για να πλαισιώσετε το iPhone 7 σας!

Με τα iPhone 7 & iPhone 7 Plus, η Apple ουσιαστικά «αποκήρυξε» τα ενσύρματα ακουστικά. Ναι, επιτρέπει ακόμα τη χρήση τους χάρη στον ειδικό αντάπτορα που θα πλαισιώνει τις δύο συσκευές, όμως κακά τα ψέματα, αφ’ ενός η ύπαρξη ενός τέτοιου αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα πρόκλησης φθορών, αφ’ ετέρου το προφίλ του smartphone της Apple «αναγκάζει» κάθε επίδοξο κάτοχό του να σκεφτεί ασύρματες λύσεις που θα επικοινωνούν με αυτό μέσω Bluetooth. Το καλό είναι ότι η αγορά ήταν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο –ακόμα και εν αγνοία της- εδώ και καιρό, με τα Bluetooth ακουστικά και headsets που κυκλοφορούν στα καταστήματα να προσφέρουν μια ικανοποιητική ποικιλία λύσεων για κάθε γούστο, ανάγκη και βέβαια πορτοφόλι.

Εμείς κάναμε μια πρώτη γύρα στα… μαγαζιά, βρήκαμε ακουστικά που μπορούν να συνοδεύσουν ασύρματα το νέο σας iPhone 7 & iPhone 7 Plus και σας τα προτείνουμε. Πριν από ‘σας, για ‘σας…

Sony MDR-ZX550

Με λιτό design και χαμηλό βάρος, το ασύρματο σετ της Sony θα προσαρμοστεί στο σχήμα των αφτιών σας και θα αποδώσει κάθε νότα των τραγουδιών της playlist σας με τεράστιο βάθος και απόλυτη ισορροπία. Η ευαισθησία τους αγγίζει τα 106 dB, υποστηρίζουν εκτός από Bluetooth και τεχνολογία NFC, το design τους προσφέρει επαρκή αερισμό στα αφτιά σας ακόμα και μετά από κάμποσες ώρες χρήσης, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, τέλος, να σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τον «έξω κόσμο».

Ενδ. τιμή: 79,90€

Energy BT1

Με μοντέρνο design σε φωτεινά χρώματα, τα Energy BT1 προσφέρουν καθαρό και δυνατό ήχο σε προσιτή τιμή, για να ακούτε τις αγαπημένες σας κομματάρες χωρίς να μπλέκετε με καλώδια! Πρόκειται για ένα ελαφρύ σετ που προσφέρει ισορροπημένο ήχο, διαθέτοντας αρκετά βολικά μαξιλαράκια και ενσωματώνοντας και μικρόφωνο για να μη χάσετε καμία κλήση. Τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης σε μία budget λύση που δεν περνά απαρατήρητη.

Ενδ. τιμή: 35,99

SBS Sport Runway Evolution

Ασύρματα και ανθεκτικά, τα ακουστικά της SBS έχουν τέτοιο design που τους επιτρέπει να στερεώνονται στο κεφάλι, ακόμα κι όταν εσείς «χτυπιέστε» ασταμάτητα, κάνοντας το αγαπημένο σας σπορ. Διαθέτουν μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σας, ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων. Όσο για την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν, με τέτοια ηχομόνωση, το μόνο που θα ακούτε είναι οι δονήσεις των αγαπημένων σας κομματιών.

Ενδ. τιμή: 50,99€

Marley Roar

H επιτομή του στυλ από μία εταιρεία που αν μη τι άλλο ξέρει να δημιουργεί προϊόντα σωστά κομψοτεχνήματα! Τα Roar είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, την ώρα που η άρτια και συμπαγής κατασκευή τους, τους επιτρέπει να παραμείνουν προσκολλημένα στο κεφάλι σου για ώρες! Συνδέοντας την ειδική βάση τους στα ηχεία ή τον υπολογιστή σας θα τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και μέσα στο σπίτι, αν και στους απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων που κυκλοφορούν, είναι αμαρτία να μην τα βγάλετε έξω να τα θαυμάσουν οι γύρω σας!

Ενδ. τιμή: 40,99€

Sony NW WS413

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αδιάβροχο σετ το οποίο δεν θα συνεχίσει να δουλεύει απλά όταν βρέχει αλλά ακόμα κι αν εσείς για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσετε να βουτήξετε στη θάλασσα σε βάθος έως 2 μέτρων. Με τα ακουστικά σας. Είναι κατασκευασμένα βάσει του προτύπου IP68, οπότε όπου πάει το νέο iPhone, πάνε κι αυτά. Διαθέτουν μνήμη 4 GB, ενσωματώνουν τεχνολογία Ambient Sound, ενώ λειτουργούν ασταμάτητα ακόμα και για 12 ώρες με την πλήρη φόρτιση να απαιτεί περί τα 90 λεπτά μόλις.

Ενδ. τιμή: 99,99€                              

Beats by Dre Solo 2 Wireless

Το «καμάρι» της Beats και της Apple, μέχρι φυσικά την ανακοίνωση των νέων, ασύρματων ακουστικών. Τα Solo 2 Wireless όμως είναι σε θέση να αλλάξουν επίπεδο στην ακουστική σας εμπειρία, αφού προσφέρουν πλούσιο και γεμάτο ήχο, παρουσιάζοντάς σας τα αγαπημένα σας κομμάτια έτσι όπως δεν τα έχετε ξανακούσει. Η κατασκευή τους είναι συμπαγής, ό,τι πρέπει για τα βαθιά μπάσα που είναι σε θέση να βγάλουν, τη στιγμή που η τεράστια γκάμα συνδυασμών χρωμάτων, θα σας επιτρέψει να βρείτε αυτόν που ταιριάζει στο προφίλ σας.

Ενδ. τιμή: 329,00€

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος