Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
SPONSORED

Πόσα (Δεν) Ξέρεις Για την Ανακύκλωση; Μάθε και Κέρδισε το Έπαθλο του Recycling Challenge!

Αν είσαι ο επόμενος Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση, θα κερδίσεις το έπαθλο του διαγωνισμού της Tetra Pak, ένα smartphone, καθώς και αμέτρητες, χρήσιμες γνώσεις!

Ήξερες ότι οι χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® είναι μια σωστή  επιλογή για το περιβάλλον; Γνωρίζεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος ανακύκλωσής τους; Έχεις εικόνα για τα στάδια της ανακύκλωσης μιας τέτοιας χάρτινης συσκευασίας;

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τίποτα από τα παραπάνω η Tetra Pak φροντίζει να μάθεις και παράλληλα να κερδίσεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στη σελίδα της στο Facebook και να ανακαλύψεις όλα όσα δεν γνώριζες για την ανακύκλωση.

Από τις 5 Απριλίου, ο Recycling Champion της Tetra Pak, τεστάρει τις γνώσεις σου παρέα με  γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα, οι οποίοι απαντούν στην ερώτηση της εβδομάδας. Η σωστή απάντηση είναι μια, γι’ αυτό δώσε προσοχή γιατί κάποιος προσπαθεί να σε μπερδέψει.

Η Madame Ginger, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαντούν κι εσύ ψηφίζεις αν απαντούν σωστά, για να μπεις στην κλήρωση για ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 3 εβδομάδες και θα αναδειχθούν συνολικά 3 νικητές!

Η ανακύκλωση  συμβάλει στην εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας, στην προστασία του περιβάλλοντος και συνεπώς στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Κάνε ένα βήμα για να συνεισφέρεις στην προστασία του περιβάλλοντος, μαθαίνοντας για τη σωστή διαδικασία ανακύκλωσης των χάρτινων συσκευασιών Tetra Pak.

Μην χάνεις χρόνο ενημερώσου και παράλληλα κέρδισε! Μπες στη σελίδα της Tetra Pak στο Facebook και διεκδίκησε ένα smartphone! Γίνε κι εσύ Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση. 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.