Μία μεγάλη έκπληξη έχει ετοιμάσει η οικογένεια της Amstel Radler λίγες μέρες μετά τη θερινή ισημερία. Ο καιρός άλλαξε, η ώρα άλλαξε, το ίδιο και η διάθεση και οι ανάγκες μας για μια απολαυστική και δροσιστική επιλογή μέσα στη μέρα ή κατά τη διάρκεια της βραδινής μας εξόδου.

Keyvis Bottle

Μέσα σε μπίρα με 0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, βαπτίστηκαν κι ενώθηκαν η βραζιλιάνικη guarana με το πάντα δημοφιλές lime. Οι δύο αυτές γεύσεις έχουν συνδεθεί, εδώ και χρόνια, με την αναζωογόνηση και την ανάσα δροσιάς που μπορούν να προσφέρουν. Αυτή τη φορά, λοιπόν, συνοδεύουν την μπίρα μας, την οποία και μπορούμε να απολαμβάνουμε άφοβα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Με μόνο 32 θερμίδες ανά 100ml και χωρίς την ύπαρξη αλκοόλ, δε χρειάζεται κανένα μέτρο πια στην απόλαυση.

Keyvis Can

Το ζωντανό κόκκινο χρώμα της νέας Amstel Radler,  λόγω του guarana ξυπνά το μάτι λίγο πριν ξυπνήσει η γεύση. Αποτελεί ιδανική πρόταση τόσο ως δοκιμή για να ξεφύγουμε από τις συνήθεις επιλογές μας, όσο και σαν αγαπημένη συνήθεια  σε  ήρεμες στιγμές χαλάρωσης και σε ξέφρενα ξεφαντώματα μέχρι πρωίας, βάζοντας έτσι ένα τέλος στα μισητά hangovers της επόμενης μέρας. Κανείς δε θα μπορεί πια να αντιληφθεί τα νυχτοπερπατήματά σας, είτε σε έκταση είτε σε ένταση. Αν μάλιστα τους κεράσετε και μία Amstel Radler Guarana, θα σας ευχαριστήσουν για τη μοναδική αυτή εμπειρία ανανέωσης. Επιλέξτε μόνο το δοχείο της συναρπαστικής αυτής γεύσης, καθώς θα το συναντήσετε και σε μπουκάλι και σε κουτάκι. Στην υγειά σας!