Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο πιο ωραίος θα ήταν ο χώρος σας αν αντί για μια απλή, άχρωμη, μαύρη οθόνη τηλεόρασης, είχε ένα έργο τέχνης, στο οποίο να μπορείτε να δείτε και τον τελικό του Champions League και το αγαπημένο σας ριάλιτι; Ε, ακόμα και αν δεν το έχετε σκεφτεί, σημασία έχει ότι τώρα μπορείτε να το κάνετε με την πρωτοποριακή τηλεόραση η οποία όταν δεν είναι σε λειτουργία τηλεόρασης, μπορεί να αναπαράγει μια σειρά από επιλεγμένα έργα τέχνης που περιλαμβάνονται στο Art Store της. Και αφού αναβαθμίσατε το σαλόνι σας σε γκαλερί, σειρά έχουν και οι άλλοι χώροι του σπιτιού.

Οι οικιακές συσκευές συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία των συσκευών της με την τελευταία λέξη της μόδας και φέρνουν στο σπίτι σας τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια avantgarde! Υψηλή αισθητική και ακόμα υψηλότερες επιδόσεις. Και για τις μέρες με πολύ κρύο ή ζέστη μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη επένδυσή σας στιςνέες σειρές κλιματιστικών που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2018. Αναμένουμε να δούμε οικονομική και αθόρυβη λειτουργία, αλλά και τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και υγιούς διαβίωσης.

Όλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε μόνο στην έκθεση τεχνολογίας “ThanksToTech” της Κωτσόβολος, που φέρνει για ακόμα μία χρονιά εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον!

Η έκθεση που έγινε θεσμός πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, για τα εξής συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00. Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά!

Μέσα στην πολυβραβευμένη αυτή έκθεση θα έχετε την ευκαιρία, εκτός από οικιακές συσκευές, να δείτε πρώτοι drone που σας επιτρέπει να το κατευθύνετε και μέσω χειρονομιών, ενώ η μπαταρία του αντέχει για 16 συνεχόμενα λεπτά.

Ακόμα ένα από τα προϊόντα της έκθεσης τεχνολογίας “ThanksToTech”, που εντυπωσιάζει, είναι νέα ασύρματα ακουστικά, τα οποία φοριούνται απλά στον λαιμό και μέσω bluetooth συνδέονται με το smartphone ή το tablet σας, δημιουργώντας ένα προσωπικό ηχητικό πεδίο γύρω από το χρήστη, κατευθύνοντας τον ήχο, προς τα αυτιά του!

Οι φανατικοί του gaming θα δουν laptopsμε τις καλύτερες επιδόσεις, θα ζήσουν την εκπληκτική εμπειρία mixedreality, που συνδυάζει την εικονική (VR – VirtualReality) με την επαυξημένη πραγματικότητα (AR – AugmentedReality) για συναρπαστικές εμπειρίες και την πιο γρήγορη και εύκολη ρύθμιση λιγότερη των 10 λεπτών! Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να το πληρώσετε χρυσό.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης, την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας μέσω της 4D καρέκλας, ενώ θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με ολοκαίνουργια έξυπνα κινητά.

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα των μεγαλύτερων κολοσσών, όπως ACER, BOSCH, CANDY, DJI, ELECTROLUX, ELICA, HOOVER, JBL, LG, MIELE, MITSUBISHI, NEFF, SAMSUNG, SIEMENS, SONY, TOSHIBA, XIAOMI, για να μη χάσετε καμία εξέλιξη στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

60PHOTOS

Χαζέψτε εδώ τα εκθέματα.

The Mall Athens, για τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00.