Categories: SPONSORED

3 σειρές για να «ρομαντζάρεις» τις γιορτές των Χριστουγέννων

Πλησιάζουμε στην καλύτερη εποχή του χρόνου και ήδη η μαγεία των Χριστουγέννων κυκλοφορεί ανάμεσα μας! Τι καλύτερο από το να απολαύσουμε την cozy ατμόσφαιρα του σπιτιού μας με τη συντροφιά των αγαπημένων μας ρομαντικών σειρών;

Κι επειδή οι ρομαντικές σειρές βλέπονται απνευστί, εμείς επιλέξαμε τις 3 καλύτερες για binge-watching. Προορισμός; Ο πλούσιος on demand κατάλογος με σειρές της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

Pursuit of Love

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Έμιλι Μόρτιμερ (Match Point, Hugo, Mary Poppins Returns), «Pursuit of Love», είναι μια σειρά 3 επεισοδίων, που επικεντρώνεται σε διαχρονικά θέματα, όπως η αγάπη, ο έρωτας, η φιλία και η προδοσία. Τοποθετημένη χρονικά την περίοδο του Μεσοπολέμου, η σειρά παρουσιάζει πώς δύο νεαρές βρετανίδες αριστοκράτισσες, συγγενείς μεταξύ τους και στενές φίλες, δοκιμάζουν τα όρια της φιλίας τους, ενώ προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη σταρ των ταινιών Mama Mia! και Cinderella, Λίλι Τζέιμς (υποδύεται την κεντρική ηρωίδα, Λίντα Ράντλετ), τη βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών Έμιλι Μπίτσαμ (Little Joe), που υποδύεται την ξαδέρφη Φάνι Λόγκαν, καθώς και τον υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες Ντόμινικ Γουέστ (The Wire, The Affair). Το all-star καστ συμπληρώνουν ο Ασάαντ Μπουάντ (Call My Agent!) και ο Άντριου Σκοτ (Fleabag). Η σειρά βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της μπεστ-σελερ ομώνυμης μυθιστορηματικής τριλογίας της Νάνσι Μίτφορντ (1945). 

Love Life

Στη ρομαντική σειρά ανθολογίας «Love Life», που υπογράφει ο Σαμ Μπόιντ (In a Relationship), αποτυπώνεται η διαδρομή από την πρώτη αγάπη έως την τελευταία, καθώς και το πώς οι διαφορετικές σχέσεις διαμορφώνουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, μέχρι να συναντήσει τον ένα και μοναδικό έρωτα με τον οποίο θα μείνει μαζί για πάντα. Στην 1η σεζόν της σειράς πρωταγωνιστεί η Άννα Κέντρικ (Up in the Air, Into the Woods, Pitch Perfect), η οποία υποδύεται την Ντάρμπι, μία κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη και αναζητά την αγάπη, ενώ κάθε νέο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε μία διαφορετική γνωριμία της νεαρής γυναίκας. Στη 2η σεζόν, η σκυτάλη του πρωταγωνιστικού ρόλου περνά στον Γουίλιαμ Τζάκσον Χάρπερ (The Good Place, Midsommar). Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός υποδύεται έναν άντρα που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν η επί σειρά ετών σύντροφός του τον χωρίζει. Τώρα καλείται να ξαναβρεί τον εαυτό του και το άλλο του μισό, στη σύγχρονη ζούγκλα των συναισθηματικών σχέσεων. 

Wonderland

Μια παθιασμένη ιστορία αγάπης που αψηφά τον χρόνο και αντιστέκεται στην ανθρώπινη μοίρα. Ο Τζέρεμι, ένας μοναχικός 33χρονος άνδρας που ζει στο Παρίσι ξεκινά να εργάζεται ως μπάρμαν στο κλαμπ «The Wonderland». Εκεί ερωτεύεται τη φωτογραφία μίας γυναίκας από τη δεκαετία του 1960. Θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, θα συναντήσει τη μυστηριώδη γυναίκα και θα δει τη ζωή του να παίρνει μία απροσδόκητη τροπή και να αλλάζει για πάντα. 

Βάλτε ένα ποτήρι κρασί, έχετε κοντά καλού-κακού ένα πακέτο χαρτομάντηλα και καλό binge-watching!

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι