Categories: SPONSORED

Τελευταίο και καλύτερο δεν λένε; Το πιο Experiential Urban Adventures Tour έρχεται αυτήν την Κυριακή

#cuttypaizei αναφωνεί όλη η Αθήνα! Γιατί; Γιατί αυτό το #cuttypaizei δεν είναι απλά ένα πετυχημένο hashtag, αλλά έχει συνδεθεί με τις πιο συναρπαστικές Κυριακάτικες βόλτες στην πρωτεύουσα. 

Αυτήν την Κυριακή, στις 8 Ιανουαρίου, τα Experiential Urban Adventures Tours έρχονται πιο δυνατά από ποτέ και σας πάνε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και στο Σύνταγμα! Εκεί η Popaganda θα σας δείξει τι θα πει DJing, revamp vintage αντικείμενα, street dancing & live τζαμάρισμα από τους the BURGER PROJECT!

Οι εμπειρίες όμως δε σταματούν μόνο στο Tour … Μετά τη βόλτα ακολουθεί After Tour Party στο Chaplin Coffee & Cocktail Bar με δροσιστικά Cutty Sark cocktails & mixed drinks με Schweppes! Αυτή την Κυριακή, τον ρυθμό θα δίνουν οι παραγωγοί του En Lefko 87.7, Διοσκουρίδης & Μένεγος, που θα φροντίσουν για το χορό και τη διασκέδαση όλων των Urban Adventurers!

Κλείσε τώρα δωρεάν θέση για σένα και τους φίλους σου εδώ κι ετοιμάσου για το πιο Experiential Urban Adventures Tour που έχεις δει ποτέ. Είναι το τελευταίο, μην το χάσεις.

Σου το λέμε με βεβαιότητα, πιο Urban Adventurous δεν γίνεται!

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου