2017_2_2

Φέτος τα Χριστούγεννα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ohhhmydog αγαπά τα ζωάκια όλου του κόσμου και ενώνει τις δυνάμεις του με τη ΛΑΡΑ (Ελληνική Σχολή Σκύλων Οδηγών Τυφλών) προκειμένου να ενισχύσει το πολύτιμο έργο της.

Σχεδιάζοντας το “Bone Année”, το πιο “νόστιμο” γούρι για το 2017 σε σχήμα λιχουδιάς, φτιαγμένο από το Yria Ceramics με πρώτη ύλη την πορσελάνη, το Ohhhmydog απλώνει την πατούσα του και μας ζητά να βοηθήσουμε το μη- κερδοσκοπικό χαρακτήρα της ΛΑΡΑ αποδίδοντας τα έσοδα στον αξιέπαινο σκοπό της.

Γνωρίζατε πως η ΛΑΡΑ (μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκύλων-Οδηγών), εκπαιδεύει και παρέχει εντελώς δωρεάν σκύλους-οδηγούς σε άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης; Εάν σε αυτό συμπληρώσετε και τα έξοδα για την εκπαίδευση των ομάδων σκύλων-οδηγών που προέρχονται αποκλειστικά από χορηγίες, τότε η βοήθεια όλων μας φαντάζει απαραίτητη.

Βρείτε το “Bone Année”σε επιλεγμένα καταστήματα και βοηθήστε με την αγορά ενός γουριού το μοναδικό έργο της σχολής ΛΑΡΑ. Fachidis(Kolonaki, Athens), Ippolito(Athens), Nutramedica Skylos+Gata (Nea Erythraia), Paramour (Kifisia), Φ Bakery (Chalandri), Join the dots (Ios), Yria Ceramics (Paros), www.ozonboutique.com, www.ohhhmydog.com.

2017_2
img_5415