08_MEN LOOK BOOK_SS 2016_07
 

Η καλοκαιρινή φύση θυμίζει ουράνιο τόξο. Από τα δροσερά φρούτα με τα έντονα χρώματα, μέχρι τις καταγάλανες παραλίες που αγναντεύουμε με τις ώρες στα ελληνικά νησιά. Οι πολύχρωμες εικόνες που συναντάμε καθημερινά στις βόλτες μας, ανεβάζουν τη διάθεσή μας και μας εμπνέουν, ακόμα και στον τρόπο που ντυνόμαστε. Οι γυναίκες της παρέας ανέκαθεν ήταν λάτρεις των έντονων χρωμάτων. Σίγουρα θα τις έχεις ακούσει να χρησιμοποιούν όρους εμπνευσμένους από κάποιο φρούτο, όπως καρπουζί ή ροδακινί, για να περιγράψουν τη νέα τους φούστα. Η νέα συλλογή της staff jeans έρχεται για να ανανεώσει αυτή τη φορά το ανδρικό καλοκαιρινό στιλ, με casual κομμάτια σε έντονα χρώματα. Ήρθε η ώρα οι άντρες της παρέας να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, κάνοντας μερικούς έξυπνους και σωστούς συνδυασμούς στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, από τον μεσημεριανό καφέ μέχρι τη βραδινή μπαρότσαρκα.

26_MEN LOOK BOOK_SS 2016_41

Η Staff Jeans σου δίνει έναν άλλο αέρα, αναβαθμίζοντας το αντρικό summer style και κάνοντας τον άντρα της παρέας να τολμήσει αυτό που απέφευγε χρόνια και που σήμερα είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τα έντονα χρώματα που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει στις καλοκαιρινές του αποδράσεις. Για να υιοθετήσεις την νέα αυτή τάση εύκολα και με επιτυχία, ακολούθησε τον κανόνα που προτείνει η ομάδα της Staff. Το να υπερισχύει δηλαδή μόνο μια έντονη απόχρωση στο συνολικό look. Μην μπερδεύεις πολλές ζωηρές αποχρώσεις, αλλά σέταρε το χρωματιστό T shirt ή το παντελόνι σου με κομμάτια σε basic αποχρώσεις.

29_MEN LOOK BOOK_SS 2016_13

Για ένα καλοκαιρινό casual smart style εμπιστεύσου τα chinos της καλοκαιρινής συλλογής Staff Jeans και λαμπερούς τόνους των βασικών χρωμάτων, ενώ με τα staff jeans summer T shirts σε έντονες μονοχρωμίες και patterns μπορείς να φωτίσεις στιγμιαία το καλοκαιρινό καθημερινό  jeans and Τ shirt look σου. 

28_5-898.059.9.035 CULTON MINT
70_64-069.035 LESTER

Αν τώρα προτιμάς να πειραματιστείς αρχικά με πιο μικρές δόσεις χρώματος, τόλμησε να προσθέσεις φωτεινές πινελιές με prints ή accessories στους δοκιμασμένους σου συνδυασμούς. Ένα μικρό τρικ που ξυπνάει και τις πιο ήσυχες εμφανίσεις. Απόδρασε από τα συνηθισμένα επιλέγοντας τα αγαπημένα σου κομμάτια στα χρώματα που σου ταιριάζουν μέσα από την μεγάλη ποικιλία casual  συλλογή Staff Jeans ss16.’

75_64-023.035 REX
05_5-829.114.9.035 SIMON