Κριός : Με την ηλιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 3/9 και στον 8ο ηλιακό σας οίκο κανείς δεν σας εγγυάται ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι εύκολη για εσάς και την ψυχική σας ισορροπία. Κυρίως για εσάς του Β δεκαημέρου οι αναταράξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή μοιάζουν αναπόφευκτες. Προσδεθείτε γιατί είτε πέσατε σε κενό αέρος είτε το αεροπλάνο πάει για συντριβή. Είναι κι αυτό το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ενεργοποιείται στις αρχές του Μήνα που προστάζει ελευθερία ή τίποτα! Μην ενδώσετε στην ανάγκη σας για πλήρη ανεξαρτησία μετατρέψτε την ενέργεια αυτής της όψης σε δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Είστε γεννημένοι αρχηγοί κι όχι διπλωμάτες αλλά αν θέλετε να περάσει το δικό σας, προσαρμοστείτε!

Ταύρος : Επιπολαιότητα κι αρρωστημένες  συναισθηματικές εξαρτήσεις τέλος!Πώς αλλιώς με τον Κρόνο, τον ανάδρομο Ερμή και μια ηλιακή έκλειψη να βρίσκονται απέναντί σας και να σας διατάζουν να σοβαρευτείτε. Ο 7ος ηλιακός σας οίκος, ο οίκος των σχέσεων περνάει από 40 κύματα τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας. Η ένταση και τα ξεκαθαρίσματα επιβάλλονται πιο πολύ από ποτέ. Δε χρειάζεται να πεισμώνετε και να μένετε αμετακίνητοι σε ο,τι δεν σας εξελίσσει.Ο ανάδρομος Δίας από τις 6/9 θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε με ψυχραιμία τα κακώς κείμενα και ο Άρης στην Παρθένο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση για να βρείτε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Δίδυμοι : Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας για εσάς. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή αντικείμενο δουλειάς. Δώστε μεγάλη έμφαση στην υγεία σας και στα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας. Ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ή να απαλλαγείτε μια και καλή από επιβλαβείς συνήθειες. Ο Κρόνος, ο Ήλιος κι ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό ζητούν ώριμες αποφάσεις. Θα χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ για να αποδείξετε την αξία σας και τίποτα δε θα σας χαριστεί. Στον οικογενειακό τομέα προβλέπεται ένταση γιατί ο Άρης από την Παρθένο δε λέει να ησυχάσει. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας και μην τον παραμελείτε όσο κι αν νιώθετε έρμαιο της συμπαντικής λαίλαπας.

Καρκίνος : Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται αλλά είστε πολύ πιο έξυπνοι για να παρασυρθείτε στην πιο εύκολη λύση που θα βρεθεί μπροστά σας. Εξάλλου ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας υπόσχονται συνεχείς ανατροπές και αστάθεια στην εργασία. Μην πάρετε αποφάσεις αυτή την περίοδο και μην εμπιστεύεστε τους Δωριείς και δώρα φέροντες. Στην αισθηματική σας ζωή η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό αλλά και ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο δε σας αφήνουν περιθώρια απερισκεψίας. Δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σχέσης ή και η οριστική διάλυσή της. Η συμπαντική αυτή συγκυρία φωνάζει όλα ή τίποτα. Και στο χέρι σας είναι να αξιολογήσετε ποιός και τί αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας.

Λέων : Η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό αλλά και ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο ίσως προκαλέσουν προστριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει και κανείς δε σας υποστηρίζει. Ενδεχομένως να κρατάτε σε απόσταση αυτούς που σας αγαπούν και να μην τους δίνετε την ευκαιρία να σας δείξουν το ενδιαφέρον τους. Μην κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή τους. Κερδίστε την με τις πράξεις σας κι όχι με παιχνίδια επιβολής. Ο Άρης από την Παρθένο εξακολουθεί να αυξάνει τα έξοδά σας και η Αφροδίτη από τον Τοξότη να σας πασπαλίζει με χρυσόσκονη. Μην παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία σας και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για πολυδάπανες αγορές. Μια πολυπόθητη μετακόμιση καλό θα ήταν να πάρει παράταση μέχρι τις 10/11.

Παρθένος : Στις αρχές του μήνα το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα την συναισθηματική σας ζωή. Οι αλλαγές που θα προκύψουν δε σας βρίσκουν προετοιμασμένους κι ίσως αυτό κλονίσει το νευρικό σας σύστημα. Στη διευθέτηση των προβλημάτων καθόλου δε θα βοηθήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπίο. Αφήστε τον εποικοδομητικό διάλογο για αργότερα. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σας οίκο θα αποδιοργανώσει την καθημερινότητά σας. Δύσκολα θα τηρήσετε το καλά δομημένο πρόγραμμά σας. Μην παραδοθείτε σε κρίσεις πανικού και αποφύγετε καταστάσεις που σας προσπερνάνε. Δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα! Ο Άρης στο ζώδιό σας φέρνει εκνευρισμό κι ανυπομονησία.Ψυχραιμία, όλα θα γίνουν!

Ζυγός : Αυτή την περίοδο νιώθετε κι όχι χωρίς αιτία ότι είστε ο ισοβίτης του Αρκά. Σας έκλεισαν σε μια φυλακή κι όσο κι αν θέλετε να δραπετεύσετε αυτά τα κάγκελα μπροστά σας δε λένε να λυγίσουν με τίποτα. Από τη μία το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα ξανακλονίζει την αισθηματική σας ζωή από την άλλη το συμπίλημα πλανητών στο Σκορπιό και μια καθόλου ευκαταφρόνητη ηλιακή έκλειψη όχι μόνο βάζει περιορισμούς στα έξοδά σας αλλά δεν υπόσχεται και καμία οικονομική εξέλιξη. Το παρασκήνιο καλά κρατεί με τον Άρη στην Παρθένο να υπονομεύει την υπόληψή σας και να σας προκαλεί μια ενδόμυχη διαισθητική ανησυχία.Μη βασίζεστε στους άλλους πάρα μόνο στον εαυτό σας. Ίσως κι αυτό να είναι το μάθημά σας που τόσο πεισματικά αρνείστε να πάρετε.

Σκορπιός : Είστε ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας αυτής με την ηλιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας  με την παρουσία ταυτοχρόνως του Ήλιου, Κρόνου και ανάδρομου Ερμή. Ένας κύκλος κλείνει κι ένας καινούργιος αρχίζει. Ευκαιρία για επανεξέταση κι επαναξιολόγηση καταστάσεων που ξεκίνησαν στο παρελθόν και δεν τελεσφόρησαν. Διώξτε ο,τι σας βαραίνει κι ο,τι σας πλήγωσε. Βρίσκεστε στη δίνη εξελίξεων αλλά μην παρασυρθείτε από σκοτεινές σκέψεις κι απαισιοδοξία,Κυρίως μην αναλωθείτε σε αυστηρή κριτική ως προς τον εαυτό σας.Πόσο θα αυτομαστιγώνεστε πιά; Λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί. Ζητήστε βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να σας εξελίξουν. Ναι,καλά ακούσατε ζητήστε βοήθεια! Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας είναι κίνηση στρατηγικής!

Τοξότης : Μελαγχολικούς κι εσωστρεφείς σας βρίσκει αυτός ο μήνας στο ξεκίνημά του. Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό σας φέρνει αντιμέτωπους με παλιά τραύματα που ζητούν τη φροντίδα σας για να επουλωθούν. Μην στρουθοκαμηλίζετε , ελάτε αντιμέτωποι μαζί τους και βγείτε νικητές. Ο Κρόνος αλλά κι ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο σας εφιστούν την προσοχή στις όποιες μυστικές επαφές κι επικοινωνίες έχετε. Μην εμπιστεύεστε εύκολα και προσέξτε το παρασκήνιο. Ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου απομυζά όλη σας την ενέργεια στην εργασία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι σπείρετε αυτή την εποχή θα θερίσετε σε λίγους μήνες. Η Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας κυρίως για τους γεννημένους του 3 δεκαημέρου σας καλεί να αφεθείτε άνευ όρων στα χέρια του έρωτα ή να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως : “Αργά και σταθερά ” η αγαπημένη σας τακτική και η μόνη ως τώρα δοκιμασμένη κι επιτυχής συνταγή. Γρήγορες κι αναπάντεχες όμως φαίνονται να είναι και οι αλλαγές που σας επιφυλάσσει το σύμπαν με το μεγάλο τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα στις αρχές του μήνα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Άλλο τόσο γρήγορη κι άμεση πρέπει να είναι η αντίδραση κι η προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό για την ιδιοσυγκρασία σας είναι μια διαδικασία ωρίμανσης και εξυγίανσης της ψυχής και του μυαλού σας. Εστιάστε στους στόχους σας κι αντισταθείτε σε βίαιες εκφράσεις θυμού για τα όσα σας συμβαίνουν. Ο Άρης από την Παρθένο βοηθά στο να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση αυτά που σας αναλογούν.

Υδροχόος : Η έκλειψη στον Σκορπιό αλλά και η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο δε μπορεί παρά να έχουν στρέψει όλη σας την προσοχή στην εργασία. Οι ευθύνες σας αυξάνονται και η ανάγκη σας για αναγνώριση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ανάδρομη πορεία όμως του Ερμή δυσκολεύει κάθε μορφή επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας. Είναι εντελώς ακατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να υπογράψετε συμβόλαια. Παρ’όλα αυτά μπορεί να αποδώσουν οικονομικά  οι προσπάθειές σας καθώς ο Άρης από την Παρθένο συνενεί με τον Σκορπιό να σας ανταμείψουν για τη σκληρή δουλειά του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό τον κυβερνήτη σας σάς ωθεί να επαναστατήσετε και να αποτινάξετε οτιδήποτε σας βαραίνει. Μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ!

Ιχθύς :” Άνθρωπος μόνος ή θηρίο ή θεός” κι εφόσον ούτε το ένα είστε ούτε το άλλο, καταπολεμήστε την ανάγκη σας για απομόνωση και κοινωνικοποιηθείτε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της ηλιακής έκλειψης από τον φιλικό σας Σκορπιό και να προωθήσετε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας μέσα από πολύ σημαντικές γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο με το τετράγωνο Ουρανού -Πλούτωνα. Είναι κι ο Άρης απέναντί σας που σας κάνει οξύθυμους και δημιουργεί εντάσεις με το άλλο σας μισό αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν πιο ήρεμο δίαυλο επικοινωνίας. Ελιχθείτε για να εξελιχθείτε!