Kριός: Ο μήνας ξεκινά με αντιφάσεις. Το έτερον σας ήμισυ εξακολουθεί να μη σας έχει σε εκτίμηση γιατί η θέση του ήλιου απέναντί σας δε σας αφήνει σε ησυχία .Από την άλλη ευχάριστα γεγονότα στον οικονομικό τομέα έρχονται να σας αποφορτίσουν από την “κατατρεγμένη” ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος στον Σκορπιό σας βοηθά να οργανώσετε με σοβαρότητα και πειθαρχία τα οικονομικά σας αλλά και να διευθετήσετε φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα.Ο Πλούτωνας ορθοδρόμησε και προετοιμάζεται να σας προσφέρει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Μην είστε ανυπόμονοι. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Tαύρος: Το συνονθύλευμα των πλανητών απέναντι από το ζώδιό σας ίσως σας επιβαρύνει με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και με αναπόφευκτες εντάσεις. Ο Άρης  από τον Λέοντα εντείνει το αρνητικό κλίμα στο σπίτι και δοκιμάζει τα όριά σας. Κάντε υπομονή και μην τα υπερβείτε. Προσέξτε την υγεία σας και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Δώστε προτεραιότητα στην εργασία σας και μην αποθαρρύνεστε από τυχόν καθυστερήσεις. Για καλή σας τύχη ο Δίας από τον Καρκίνο ως από μηχανής θεός θα δώσει την κατάλληλη στιγμή την πιο σωστή κι ανώδυνη λύση.

Δίδυμοι: Ο Πoσειδώνας από τα ψάρια αλλά και ο ήλιος από τον Ζυγό γαργαλούν τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και σας κάνουν πιο ευφάνταστους και δημιουργικούς από ποτέ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.Ο Άρης από το λιοντάρι ευνοεί τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και την προώθηση των σχεδίων σας. Όχι για πολύ ακόμα γι’αυτό μην αναβάλλετε για αύριο ο,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας καταπιέζει καθώς νιώθετε οτι δεν είστε  κυρίαρχοι στην εργασία σας και εξαρτάστε από άλλους. Ελιχθείτε και μη γίνεστε συγκεντρωτικοί.

Καρκίνος:  Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό σας προσκαλούν σε ερωτικές αποδράσεις. Η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και σύνεση τις σχέσεις σας αποφεύγοντας τις πλάνες. Ο Ουρανός πάλι από τον Κριό δεν είναι καθόλου ευγενικός μαζί σας ανατρέποντας τα επαγγελματικά σας σχέδια μονίμως και κρατώντας σας σε εγρήγορση. Ο Άρης εξακολουθεί από το Λιοντάρι να σας οδηγεί σε σπατάλες, κάτι που το ταίρι σας δε θα το ευχαριστήσει. Προσέξτε λίγο και την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας καθώς δε θα επεκτείνει μόνο τη φήμη και τα ταλέντα σας αλλά και…την περιφέρειά σας. Πριν ανοίξετε ξανά το ψυγείο, σκεφτείτε: one moment on the lips, forever on the hips!

Λέων: Σαν λιοντάρι στο κλουβί νιώθετε με τον Κρόνο στον Σκορπιό να σας βάζει ολοένα και περισσότερους περιορισμούς. Κυρίως στον οικογενειακό τομέα οι ευθύνες αυξάνονται συνεχώς στερώντας  την τόσο πολύτιμη για εσάς ανεξαρτησία κι ελευθερία δράσης. Επιπλέον θέματα ιεραρχίας στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να τεθούν κυρίως λόγω κακής διαχείρισης της επικοινωνίας. Μην τα βάζετε με ανώτερούς σας και προσέξτε τι λέτε και ποιους εμπιστεύεστε. Ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον ένατο σας επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς τώρα μπορεί να προκύψουν ταξίδια στο εξωτερικό και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για να προωθήσετε εσάς και τη δουλειά σας.

Παρθένος: Έως τις 7 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό φροντίστε να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα, αγοραπωλησία ή επαγγελματική συμφωνία. Με τον ήλιο στον Ζυγό όλο σας το βάρος πέφτει στα οικονομικά. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε από τον Ουρανό στον Κριό σε παράτολμες επενδύσεις και ανοίγματα. Ο Άρης στον Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να κλειστείτε στο καβούκι σας μεμψιμοιρώντας εξάλλου ο Δίας από τον Καρκίνο ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο και σας καλεί να ασχοληθείτε με τα κοινά.

Ζυγός: Ο Ερμής στον Σκορπιό σας προσκαλεί να συζητήσετε  οικονομικά ζητήματα και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο σας δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να τα διαχειριστείτε με απόλυτη επιτυχία. Ο ανάδρομος Ουρανός από την άλλη ακριβώς απέναντί σας, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καθιστά αδύνατη τη σταθεροποίηση της προσωπικής σας ζωής. Η ζυγαριά πότε κλίνει από τη μία, πότε από την άλλη κάνοντας σχέσεις και συνεργασίες να ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Η νέα Σελήνη στις 5 Οκτωβρίου στο ζώδιό σας επιβάλλει νέα ξεκινήματα αφήνοντας πίσω ό,τι σας κρατάει καθηλωμένους. Πετάξτε τα βάρη και ατενίστε το μέλλον αισιόδοξα!

Σκορπιός: Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο ζώδιό σας αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας πολύ πιο σοβαρά. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε είτε την επισημοποίηση μιας σχέσης είτε την συγκατοίκηση. Με τον Άρη στον Λέοντα αυξάνονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά ο ανάδρομος Ουρανός στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια σταθεροποίησης των επαγγελματικών σας πλάνων. Η Νέα Σελήνη στις 5/10 σας κάνει εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε παράλογες σκέψεις να κατευθύνουν τη ζωή σας. It’s just a mind game!

Τοξότης: Όσο κι αν λατρεύετε τις συνεργασίες και την ομαδική δουλειά αυτή την περίοδο και κυρίως με τη νέα Σελήνη στις 5 στον Ζυγό προσέξτε μην απογοητευτείτε από φίλους ή συνεργάτες. Ανατροπές και προδοσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά ευτυχώς για εσάς ξέρετε να προσαρμόζεστε και να κοιτάτε μπροστά. Εξάλλου ο Άρης από τον Λέοντα σας δίνει τη δύναμη να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδιά σας. Με τη θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό ίσως γεμίσετε με απαισιόδοξα συναισθήματα και θελήσετε να απομονωθείτε. Στις 7 όμως περνάει στο ζώδιό σας και σας καθιστά και πάλι πρωταγωνιστές!

Αιγόκερως : Οι εντάσεις αυτό το διάστημα σε όλους τους τομείς είναι αναπόφευκτες κι αυτό το έχετε πια εμπεδώσει. Ο Ήλιος στον Ζυγό “καίει” την καριέρα σας και η νέα Σελήνη στις 5 στο ίδιο ζώδιο θα σας γεμίσει με  ένταση κι ανυπομονησία να πετύχετε τους στόχους σας. Ψυχραιμία! Διευρύνετε τον κύκλο σας και σίγουρα με τη βοήθεια των φίλων θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ευκολότερα τις όποιες δυσκολίες. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού δε θα αφήσει ανενόχλητη ούτε την οικογενειακή σας ζωή κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι 1-3/01. Σκεφτείτε διπλά πριν μιλήσετε γιατί η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Μην πληγώσετε οικογενειακά σας πρόσωπα. Βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίξουν.

Υδροχόος: Στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, έχουν εγκατασταθεί Ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Ερμής επιβάλλοντάς σας να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με την καριέρα σας. Μπορεί να μην σας διευκολύνουν αλλά σίγουρα θα σας προικίσουν με το απαραίτητο πάθος να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αναδείξτε και προβάλετε τα άπειρα ταλέντα σας. Η εξέλιξή σας εξαρτάται κι από τον τριγύρω σας επομένως κάντε μια προσπάθεια να πλησιάσετε ανθρώπους ή έστω να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν αυτοί. Μην ανησυχείτε, λίγη οικειότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Δεν έρχονται να στερήσουν την ελευθερία σας, να σας δώσουν  μια χείρα βοηθείας θέλουν .

Ιχθύς: Μετακινήσεις, επαφές, φλέρτ κι επαγγελματική επιτυχία σας υπόσχονται τόσο η τριάδα Κρόνου, Αφροδίτης, Ερμή από τον Σκορπιό όσο και ο Ήλιος από τον Ζυγό.Δρομολογήστε την καριέρα σας, βάλτε στόχους και θεμέλια για την εξέλιξή σας. Είστε από τους ευνοημένους της περιόδου αυτής. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές, προτιμήστε την πεπατημένη και μην εμπιστεύεστε άνευ όρων άτομα που σας υπόσχονται τον ουρανό με τ’άστρα. Δεν είστε αφελείς, ονειροπόλοι είστε. Μην σας πιάσουν στον ύπνο λοιπόν!