Φανταστικός χώρος η Gallery Zoumboulakis στα Κάτω Πετράλωνα. Εκεί μας οδήγησε το ζζζζζ της μέλισσας, Θυμηθείτε εδώ. Η φήμη υπήρχε και το ζουζούνισμα της σπάνιας μέλισσας από το Tennessee μας οδήγησε στο βιομηχανικό σκηνικό αυτής της παλιάς αποθήκης σε μια από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της Αθήνας. 

Τοποθετηθήκαμε στο χώρο, κάναμε socializing με συνάδελφους δημοσιογράφους, bloggers κι επώνυμους καλεσμένους, ήπιαμε κάτι δροσιστικό και ξαφνικά …Τα φώτα χαμήλωσαν, η μουσική ανέβηκε μερικά volumes, μια γκαραζόπορτα άρχισε να ανοίγει και μια γυναικεία σιλουέτα με το κλασικό καπέλο του μελισσοκόμου πλησίασε με αυτοπεποίθηση το πλήθος κρατώντας ένα κουτί πριν κατευθυνθεί τελικά σε μια από τις δύο σκηνές του κυρίως χώρου. Μόλις ανέβηκε, έβγαλε το καπέλο κι έγινε η αποκάλυψη.

Η Ιλεάνα Λουλουδάκη, marketing manager της Brown-Forman, μας παρουσίασε το νέο μέλος της οικογένειας του Jack Daniel’s. Το Jack Daniel’s Tennessee Honey αποκαλύψθηκε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, έτοιμο να μας χαρίσει νέες γευστικές εμπειρίες. Ένας ανατρεπτικός συνδυασμό Jack Daniel’s με μέλι που έρχεται για να μας αποκαλύψει έναν καινούργιο τρόπο να απολαμβάνουμε το ποτό μας, δίνοντας μια νέα φρέσκια διάσταση στην κλασική αξία που συνιστά το Jack Daniel’s. 

Ακολούθησε η γευστική δοκιμή. Τα πανέμορφα κορίτσια του Jack Daniel’s Tennessee Honey κυκλοφορούσαν με δίσκους από τα κοκτέιλ της βραδιάς: το Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το Jack Honey Ginger Ale με ginger, και φυσικά το μοναδικό Jack Honey Queen Bee, μια απογειωτική γευστική έκπληξη! Άλλωστε, στο νέο JDTH, oι απαλές νότες μελιού ισορροπούν μοναδικά με μικρές γευστικές εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας, δημιουργώντας ένα αναπάντεχο blend που αφήνει μια γλυκιά και ανάλαφρη επίγευση.

Κι εκεί που μπερδεύμαμε τις διαφορετικές εκδοχές του μπορούμε να απολαμβάνουμε το JDTH (κάποιος το δοκίμασε και straight on the rocks) πήραν μπρος οι ανθρώπινες Melisses. Το δημοφιλές αθηναϊκό γκρουπ έπαιξε με διάθεση full energy μπλέκοντας τις δικές του μεγάλες επιτυχίες με ένα ποτ πουρί από κλασικά rock hits ανεβάζοντας τη διάθεση. 

Όχι κι άσχημα για Τετάρτη βράδυ! Βασικά, μακάρι να ήταν όλες οι Τετάρτες τόσο #Jackmemeli! Όπως θα είναι από δω και πέρα!